Ed Sheeran avertizează asupra siguranței precare din Londra
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Ed Sheeran a criticat siguranța din Londra, descriind capitala britanică drept "nesigură" și avertizând asupra riscului de jaf.

Cântărețul în vârstă de 33 de ani, originar din Norfolk, deține proprietăți în Battersea, Whitechapel și Covent Garden. Cu toate acestea, artistul piesei "Thinking Out Loud" a prezentat o imagine sumbră a Londrei, sugerând că locuitorii care poartă produse de designer devin ținte ușoare pentru infractori.

Întrebat de podcasterul american Theo Von care este cea mai periculoasă zonă a Regatului Unit, Ed a răspuns fără rezerve: "Aici? Aș spune că fiecare zonă din Londra. La propriu, fiecare zonă este periculoasă".

El a continuat: "Cred că nu te poți simți în siguranță oriunde. Nu este un oraș segregat. Atât zonele frumoase, cât și cele mai puțin favorizate sunt nesigure, așa că trebuie doar să fii precaut."

Oferind sfaturi pentru a evita jafurile, artistul a spus: "Dacă te plimbi cu o geantă Louis Vuitton și un ceas de 200 de mii, vei fi o țintă. Pur și simplu, nu face asta."

Criminalitatea din capitală a crescut într-un ritm alarmant în ultimele luni. Statisticile publicate în noiembrie anul trecut indică o creștere de 83% a furturilor din metroul londonez într-un singur an. De asemenea, infracțiunile comise cu cuțitul au crescut semnificativ, înregistrând o creștere de 54% între 2016 și 2023.

Articole similare

Actorul Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin, cunoscut pentru rolul său...


Top citite
Sursa: Freepik

Actorul Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

FOTO: Pexels

Hardwell a părăsit nervos scena de la Saga. Acuză că nu a fost plătit și nu i-a fost pus la dispoziție echipament de calitate

Neversea.com

Festivalul Neversea atrage peste 62.000 de fani în prima zi: Un show spectaculos cu Maluma, Bebe Rexha, INNA și mulți alții

FOTO: Agerpres

Nicușor Dan îl laudă pe Ianis Hagi: A ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinţilor

Foto: Instagram @sabrinacarpenter

Sabrina Carpenter intră în istoria clasamentelor din Marea Britanie

Sursa: Madonna, Facebook

Madonna a reflectat asupra "recuperării miraculoase" la un an după ce a fost aproape de moarte


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele de weekend de la RADIODCNEWS

În drum spre mare, spre munte sau oriunde în altă parte,...

Actorul Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin, cunoscut pentru rolul său...

pixel