Ed Sheeran își schimbă cariera? Lecția pentru elevii din Brighton
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Ed Sheeran a oferit o surpriză de neuitat elevilor de la o școală primară din Brighton, interpretându-le melodii live.

Săptămâna trecută, câștigătorul premiului Grammy a fost invitat special la o școală primară și grădiniță din East Sussex. Acolo, Ed Sheeran a susținut un concert, cântând inclusiv mega-hitul „Perfect”, urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri motivațională cu elevii, potrivit Music News.

Artistul a donat, de asemenea, școlii, mai multe dintre chitarele sale. Vizita a fost organizată de Create Music – Centrul de Muzică, o organizație care „transformă vieți oferindu-le copiilor, tinerilor și adulților darul muzicii pe viață”. Superstarul de 33 de ani le-a oferit elevilor un sfat înțelept: nu vă lăsați descurajați de școală dacă nu vă încadrați perfect în așteptările vieții academice.

„Mesajul principal al lui Ed a fost să nu se deziluzioneze copiii dacă nu se potrivesc complet așteptărilor vieții academice. Nu lăsați asta să vă împiedice să urmați lucrurile pe care le iubiți și să le transformați în cariera voastră. Găsiți inspirație la alții din industrie și munciți și mai mult decât ei pentru a deveni cei mai buni”, a declarat Sadie Avard, fotograf.

Peter Chivers, directorul Create Music, a declarat: „Ed împărtășește convingerea noastră că viețile pot fi transformate de puterea muzicii. Suntem extrem de recunoscători pentru sprijinul său și pentru donația generoasă de instrumente pentru a ajuta alți muzicieni în devenire”.

Liderul topurilor muzicale este pasionat de susținerea tinerilor și a educației lor creative. Anterior, Ed a donat 1 milion de lire sterline departamentului de artă de la fosta sa școală.

Artistul hitului „Shape of You” a discutat anterior despre averea sa impresionantă și a insistat că își dorește mereu să dea înapoi comunității.

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel