Ed Sheeran și-a ales locul de veci în propria curte: Un gest controversat ce stârnește discuții
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Ed Sheeran își contemplă toate aspectele vieții sale cu o viziune profundă. Cu toate că este încă tânăr, având doar 32 de ani, artistul britanic se concentrează și asupra viitorului său. Recent, a ales să își aleagă locul final de odihnă în curtea din spatele casei sale din Anglia.

"N-aș zice că este o criptă", a spus Sheeran, pentru GQ, când a fost întrebat dacă și-a construit o criptă pe proprietatea sa, așa cum se zvonea. Acesta a lămurit lucrurile, spunând că este, de fapt, o capelă unde îi poate plânge pe oamenii dragi din viața lui, care s-au stins. Mai mult, găzduiește și nunți ale prietenilor acolo.

Când capela era în construcție, muzicianul și-a dat seama că i-ar plăcea ca acolo să fie înmormântat când va veni vremea, pentru ca fiicele lui, Lyra și Jupiter, să aibă un loc unde să-și amintească de el. 

"E o groapă săpată în pământ, cu o piatră pusă deasupra, așa că atunci când va veni ziua și voi muri, voi ajunge acolo. Oamenii cred că este ceva foarte ciudat și morbid, dar am avut prieteni care au murit fără un testament și nimeni nu a știut ce să facă cu ei", a explicat Ed Sheeran.

În ultimii doi ani, solistul piesei "Photograph" și-a pierdut mentorul, dar și doi buni prieteni, printre care și cel mai bun prieten, Jamal, care-i era ca un frate și care s-a stins subit.

Articole similare

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...


Top citite
Captura Youtube

Azi e ziua lui Rick Savage! Basistul trupei Def Leppard a împlinit astăzi 63 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...