Eddie Vedder de la Pearl Jam și fiica sa Harper au interpretat piesa „The Best Day” a lui Taylor Swift
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Cei doi au combinat piesa din 2008 a lui Taylor Swift cu piesa din 1999 a trupei Pearl Jam, „Last Kiss”, la festivalul de muzică din California, organizat de Eddie Vedder.

Eddie Vedder și fiica sa, Harper, sunt fani ai lui Taylor Swift.

Pearl Jam a fost cap de afiș în serile de deschidere și închidere ale festivalului Ohana Fest 2024, desfășurat la Doheny State Beach din Dana Point, California, pe 27 și 29 septembrie. Solistul trupei, în vârstă de 59 de ani, care este și curatorul festivalului, și-a adus fiica de 16 ani pentru a interpreta piesa „Fearless” a lui Swift, din 2008, în timpul celui de-al doilea set.

Înainte de acest dulce moment tată-fiică, Eddie și-a exprimat admirația pentru line-up-ul festivalului și pentru invitatul special, Andrew Watt. „Mi-am dat seama că a trecut ceva timp de când nu am mai avut o tânără puternică pe scenă cu noi, așa că prietena mea Harper mă va ajuta”, a spus el publicului, conform filmărilor realizate de fani și distribuite pe rețelele sociale.

Cântând la chitară acustică, Eddie a început cu un vers din piesa „Last Kiss” a trupei Pearl Jam, lansată în 1999, înainte ca Harper să continue cu „The Best Day” a lui Swift, un cântec deosebit de emoționant pentru a fi interpretat alături de tatăl ei. Cei doi au alternat între cele două melodii pe parcursul spectacolului, iar publicul a apreciat fiecare moment.

„Am cinci ani, se face frig, am haina mea mare pe mine / Îți aud râsul și mă uit în sus zâmbind la tine, alerg și alerg”, a cântat Harper în primul vers al cântecului despre relațiile părinte-copil.

La Ohana Fest din acest an au mai participat artiști precum Devo, Sting, Turnpike Troubadours, Alanis Morissette, Maren Morris, Jenny Lewis, The Breeders, Dogstar și alții.

Eddie Vedder a participat vara trecută la turneul Eras Tour al lui Swift, împreună cu soția sa, Jill, și fiicele lor, Olivia și Harper. Într-un interviu acordat în mai, în cadrul podcastului omonim al lui Bill Simmons, alături de colegul său din Pearl Jam, Jeff Ament, Vedder a lăudat măiestria artistică a cântăreței Taylor Swift, cunoscută pentru hitul „Blank Space”.

„Este o artistă care își respectă publicul, iar din ceea ce mi-a spus fiica mea, este cu adevărat incredibilă în a planta aceste mici... coduri ascunse pe care fanii le pot descoperi”, a spus Eddie. „Apoi, brusc, îi implică pe toți cei care o ascultă și îi activează. Cred că face totul într-un mod foarte creativ – își schimbă mereu abordarea și se discută mult despre ce a cântat în fiecare seară”, a adăugat el.

Eddie a explicat și că „un alt motiv pentru care Swift are atât de mult succes” este cantitatea impresionantă de muzică pe care reușește să o lanseze.

„Este incredibil de prolifică”, a spus el. „Așa că poate să continue să scoată muzică nouă, constant.”

Pearl Jam va susține o serie de concerte în Oceania pe parcursul lunii noiembrie.

Articole similare

The Cure va concerta pentru Radio 2 și 6 Music

The Cure va susține două sesiuni live în exclusivitate...

Travis Scott câștigă premiul BET I Am Hip Hop

Travis Scott va primi premiul „I Am Hip Hop” în cadrul...

Britney Spears s-a temut că „fața i-a luat foc”

Britney Spears și-a amintit cum și-a ars părul de pe...


Top citite
Captura Youtube

Atenție pe Nordului în Capitală! CazStan: O grupare de 20 de femei, bine instruite, “atacă” bărbații însurați

Pixabay

Tradiții și superstiții de 1 octombrie! Astăzi este Acoperământului Maicii Domnului

Pixabay

Unde își fac nevoile concurenții de la Asia Express

Pixabay

Piesa anilor '80 cu cel mai SIMPLU refren care a spart discotecile

Captura Instagram

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, își prezintă iubitul pe rețelele de socializare

Diddy face o nouă încercare de eliberare pe cauțiune și își extinde echipa de avocați

Diddy face o nouă încercare de eliberare pe cauțiune și își extinde echipa de avocați



Cele mai noi articole

Travis Scott câștigă premiul BET I Am Hip Hop

Travis Scott va primi premiul „I Am Hip Hop” în cadrul...

The Cure va concerta pentru Radio 2 și 6 Music

The Cure va susține două sesiuni live în exclusivitate...

pixel