Elena Cristian spune cine crede că va fi candidatul PSD la prezidențiale 2024
Autor: , Anca Murgoci | Dată: 07 oct 2022, 13:43
Elena Cristian, analist DC Business, a fost întrebată cine crede că va fi candidatul PSD la prezidențiale în 2024. Răspunsul ei vine după declarațiile făcute de Marcel Ciolacu la DC News.

Marcel Ciolacu nu exclude ca la alegerile prezidențiale PSD să aibă un candidat din exteriorul partidului. 

„Am spus că nu vreau să scot această opțiune. Da (n.r. sunt suficienți oameni în PSD dintre care s-ar putea alege), dar nu mai vreau să... Există o teorie că devii prizonierul șanțului pe care îl sapi. Eu nu vreau să devin prizonierul acestui șanț și am zis că este cazul ca PSD să găsească o altă abordare”, a spus Marcel Ciolacu în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCNewsTV.

„Sunt și îndreptățit să încerc acest lucru”, a continuat Marcel Ciolacu. „Am încercat de patru ori și ne-am rupt gâtul. Nu am reușit să lămurim românii că este nevoie de un președinte social-democrat să conducă România”, a subliniat acesta.

„Am închis cutuma că președintele partidului este automat și candidat la funcția de președinte! Am introdus faptul că, de această dată, nu numai un grup restrâns de oameni va alege viitorul candidat. Nu. Cine dorește să acceadă la această funcție trebuie să meargă în fiecare județ, în interiorul fiecărei organizații, cu competitorii pe care o să-i aibă și să explice de ce dorește să devină președinte. Este o decizie care mă privește și pe mine, și pe copiii mei, și pe ai lor. Cred că este abordarea corectă”, a conchis Marcel Ciolacu.

Ce spune Elena Cristian

Elena Cristian a fost întrebată cine crede că va fi candidatul PSD la prezidențiale.

„Cine ar putea fi prezidențiabilul? De ce nu Marcel Ciolacu?”, a întrebat-o realizatorul TV pe Elena Cristian. 

„Cred că și Marcel Ciolacu vrea să fie președinte al României, dar cred că și Sorin Grindeanu ar vrea. Și nu doar ei, ci și mulți alții. De la dorință la putință este cale lungă. Dacă Marcel Ciolacu va rămâne președintele PSD și nu văd motive să nu rămână, cred că va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024. Doar dacă nu vom avea un candidat comun PNL-PSD, lucru exclus de cele două partide, în acest moment”, a zis Elena Cristian la România TV.

VEZI ȘI: Cea mai bună apă și sănătoasă din România de la robinet. Orașul în care o găsești, o spune medicul Mihail Pautov

VEZI ȘI: Situație periculoasă și fără precedent în Africa. Ar putea ajunge și la noi. David Steward: De ce vor oamenii să renunțe democrație

Articole similare

Top citite
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Foto: Agerpres

Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu de Crăciun și Revelion. Nepoata lor, dezvăluire: Dacă lipseau era vai şi-amar!

Ateneul Român

De ce Ateneul Român este rotund

Foto: Instagram/NetiSandu

Neti Sandu, agresată pe stradă, în văzul lumii: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace / Foto: Facebook

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace

Denise Rifai, despre zvonurile legate de Dan Bittman: Este un bărbat minunat


Cele mai noi articole

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5 pașapoarte

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5...