Elena Udrea: Mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ
Autor: radiodcnews Team
Data actualizării:
Data publicării:
Elena Udrea cere să fie declarată nebună și fără discernământ.

Elena Udrea cere să fie declarată nebună și fără discernământ, după ce a urmărit cazul lui Dan Cămârzan, milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și este e liber, după doi ani la Psihiatrie.

"Văzând cum criminalul din Brașov, cel care acum trei ani și-a omorât bunica, a fost trimis acasă fără să fie tras la răspundere, pe motiv că fost lipsit de discernământ la momentul crimei, mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ pentru că m-am implicat în aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, să boxeze în România.

Elena Udrea: Gala Bute, cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în România

Dincolo de abuzul făcut de cei 4 judecători ai ICCJ în 7 aprilie care au încălcat atât Constituția României cât și Deciziile CCR nr. 685/2018 și CJUE din 212.12.2021 și au refuzat rejudecarea în condiții de legalitate a dosarului Gala Bure, pe fondul problemei, prin sentința care trebuia să fie desființate și nu a fost, eu am fost condamnată în 2018 la 6 ani de închisoare pentru că “am cerut angajaților ministerului să găsească SOLUȚIILE LEGALE pentru MDRT să poată face publicitate brandului turistic al României în timpul Galei de Box, Campion pentru România”, organizată la București în iulie 2010, (citat din Rechizitoriu). În această Gala, campionul mondial la Box de la aceea dată, românul Lucian Bute, a câștigat prin K.O centură IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în România și cu cea mai mare audiență la toate categoriile, pe plan național și internațional, meciul lui Bute fiind retransmis de câteva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport și alte canale tv.

Pentru că am vrut să promovăm pe bani europeni, brandul turistic al României la acest eveniment, și am și reușit, întâi Kovesi, apoi judecătorii sistemului ocult care conduceau și Justiția până în anul 2020, Ionuț Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis că este un abuz în serviciu, și mi-au dat 6 ani de închisoare cu executare!!!

"Vreau să cer și eu să fiu considerată nebună și fără discernământ"

Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Cămârzan? Vreau să cer și eu să fiu considerată nebună și fără discernământ, pentru că doar un nebun și-ar fi riscat libertatea, carieră, ba chiar și viață, dacă ne gândim la ce i se întâmpla lui Rudel Obreja, victima colaterală a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru țară!

Nimeni până atunci și nici de la Gala Bute încoace nu a mai reușit să organizeze ceva măcar asemănător în România, sau nici nu a mai încercat, văzând ce mi s-a întâmplat mie.Oamenii sănătoși la minte, nu fac nimic, se bucură liniștiți de funcțiile lor și de privilegiile aferente, fără să realizeze ceva și pentru țară, dar sunt liberi și fericiți! În timp ce eu mă lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, în pușcărie..", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

În postarea sa, Udrea se referă la Dan Cămârzan. Bărbatul fusese internat la Psihiatrie după crimă, asta după ce medicii au stabilit că nu a avut discernământ în momentul săvârșirii gestului criminal. Afaceristul brașovean și-a ucis bunica în 2019, prin sugrumare. Astăzi, el este liber, din decizia judecătorilor. 

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...

Mario De Mezzo, ales preşedinte al PNL Slatina

Mario De Mezzo a fost ales miercuri seara preşedinte al...


Top citite
Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina

Photo by @solenfeyissa/Unsplash

Sony a primit peste 800.000 de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor de către TikTok


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Beyonce dezvăluie vedetele de pe albumul Cowboy Carter

Beyonce a recrutat un lot de vedete pentru apariții pe...

Care este țara cu cei mai mulți miliardari

Conform unei liste a celor mai bogați oameni din lume...

pixel