Elon Musk, părintele cu nume neobișnuite pentru copii
Autor: , Echipa RadioDCNews | Dată: 10 sep 2023, 15:51
Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a ales nume extrem de bizare pentru ultimii săi copii. Are 11 în total, iar identitatea ultimului născut a rămas, până de curând, secretă.

Cel mai recent copil al lui Elon Musk, născut din relația cu starleta electro-pop canadiană Grimes, a primit un nume neobișnuit, asemenea fraților săi X Æ A-Xii și Exa Darl. Până în prezent, identitatea copilului a fost ținută în secret și departe de ochii publicului, potrivit informațiilor publicate în Daily Star.

Cu determinare, identitatea copilului a fost păstrată sub protecție strictă până acum, fiind dezvăluită abia recent într-o recenzie publicată de New York Times despre viitoarea biografie a celui mai bogat om din lume, intitulată simplu "Elon Musk". Această biografie urmează să fie lansată în săptămâna următoare.

În timp ce vârsta tânărului rămâne în continuare secretă, a fost confirmat faptul că puștiul este un băiat și, la fel ca frații și frații săi vitregi, a primit un nume neobișnuit.

Băiețelul, cel de-al treilea copil pe care Musk îl are cu vedeta electro-pop canadiană Grimes, a fost botezat Techno Mechanicus, dar i se spune Tau, pe scurt.

Musk are 52 de ani, iar cânăreața, pe numele ei real Claire Boucher, 35.

Primul lor copil, tot un băiat, s-a născut în mai 2020, numindu-l X Æ A-12. Apoi, copilului i s-a schimbat numele în X Æ A-Xii pentru a respecta legislația californiană.

În anul următor au avut o fiică, Exa Darl, pe care o numesc Y.

În mod bizar, când cuplul s-a despărțit, la începutul anului 2022, se pare că au vrut să facă în continuare copii împreună, Grimes declarând pentru Vanity Fair că „doreau cel puțin trei sau patru".

În total, Elon Musk are 11 copii cu trei femei, inclusiv șase copii cu fosta lui soție, Justine Wilson. Din păcate, primul lor născut, Nevada, a murit la doar 10 săptămâni din cauza sindromului morții subite a bebelușului.

În noiembrie 2021, cu o săptămână înainte ca cel de-al doilea copil al lui Musk și Grimes să fie născut printr-o mamă surogat, magnatul din domeniul tehnologiei a devenit părinte de gemeni cu o altă femeie, Shivon Zilis, o finanțistă în vârstă de 37 de ani. Numele lor au fost dezvăluite în această săptămână ca fiind Azure și Strider.

Articole similare

Obiecte vechi de 5.000 de ani, descoperite în Egipt

Descoperire importantă făcută în Egipt.

Extragere Loto, 1 octombrie. Report uriaş la Joker

Duminica, 1 octombrie, vor avea loc noi trageri Loto.


Top citite
Foto ilustrativ: Pexels.com

Principalul suspect în cazul asasinării lui Tupac Shakur, arestat după 27 de ani de la moartea rapperului

Foto: Facebook Nicusor Dan

Străzi Deschise – București, 30 septembrie - 1 octombrie. Programul activităţilor

Omega 3

Care este cel mai bogat aliment în Omega 3

Tragedie în Brazilia. Peste 100 de delfini au fost găsiţi morţi

Sursă foto: Pexels

Cum trăiește o tânără de 21 de ani din Italia într-un castel vechi de 900 de ani. Palatul Sannazzaro are 45 de camere / video

Foto: Pexels.com

Şase persoane au murit într-un incendiu produs într-un club din Spania


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Obiecte vechi de 5.000 de ani, descoperite în Egipt

Descoperire importantă făcută în Egipt.

Și roboții pot deveni enervanți, la fel ca unii oameni

Un experiment de realitate virtuală arată că roboții...