Elton John: Ca să fiu sincer cu voi, nu a mai rămas mare lucru din mine
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Celebrul muzician a ținut un discurs sincer în timp ce urca pe scenă la premiera din N.Y.C. a viitorului său documentar, „Elton John: Never Too Late”, marți, 1 octombrie.

Elton John este recunoscător pentru familia și fanii săi, după ce a trecut prin mai multe probleme de sănătate de-a lungul anilor.

Marți, 1 octombrie, cântărețul și compozitorul, în vârstă de 77 de ani, a ținut un discurs emoționant la premiera documentarului Elton John: Never Too Late de la Festivalul de Film de la New York, însoțit de soțul său, David Furnish, și de R.J. Cutler, co-regizorul documentarului.

În timpul discursului de după difuzarea documentarului, John – care a încântat, de asemenea, mulțimea cu piesa „Tiny Dancer” la eveniment – s-a destăinuit despre problemele sale de sănătate, spunând:

„Ca să fiu sincer cu voi, nu a mai rămas mare lucru din mine. Nu mai am amigdale, adenoide sau apendice. Nu mai am prostată. Nu am șoldul drept, genunchiul stâng sau cel drept. De fapt, singurul lucru care mi-a rămas este șoldul stâng. Dar sunt încă aici. Și nu vă pot mulțumi îndeajuns, voi sunteți cei care m-au făcut ceea ce sunt. Vreau să le mulțumesc lui David, Zachary și Elijah pentru că m-au făcut cel mai fericit om din lume”, a continuat el, referindu-se la soțul său și la cei doi fii ai lor.

John și Furnish – care au încheiat un parteneriat civil în decembrie 2005 și s-au căsătorit oficial nouă ani mai târziu, după ce căsătoriile între persoane de același sex au devenit legale în Regatul Unit – l-au primit pe fiul lor mai mare, Zachary, acum în vârstă de 13 ani, în 2010, prin intermediul unei mame surogat. Fiul lor mai mic, Elijah, de 11 ani, s-a alăturat familiei în 2013, tot prin intermediul aceleași mame surogat.

La eveniment, John a spus despre familia sa: „Am găsit fericirea și beatitudinea completă și absolută când l-am întâlnit pe David și când am avut copiii noștri. Acest lucru mi-a adus o satisfacție enormă. Nu am simțit niciodată fericirea ca acum.”

„După cum știți, am decis să mă opresc din turnee pentru că am 77 de ani, am făcut tot ce era de făcut, am cântat peste tot. Am reușit. Am fost acolo și am reușit”, a adăugat John, referindu-se la decizia sa de a se retrage din turnee după ultimul său concert din cadrul turneului Farewell Yellow Brick Road, susținut la Stockholm, în iulie 2023.

„Încă voi face loc pentru muzică în viața mea, dar cel mai important lucru pentru mine sunt David, Zachary și Elijah, familia mea și prietenii mei. Am găsit utopia și sunt atât de încântat”, a spus el cu entuziasm.

John a fost întotdeauna deschis în legătură cu viața sa de familie și problemele de sănătate. Pe 3 septembrie, a dezvăluit pe Instagram că avea „vedere limitată” la unul dintre ochi, din cauza unei infecții oculare severe.

În august 2023, reprezentantul lui John a asigurat revista PEOPLE că artistul „Rocket Man” era „în stare bună de sănătate” după „o căzătură” la vila sa din Nisa, Franța. Cu câțiva ani înainte, câștigătorul a cinci premii Grammy a amânat restul datelor turneului său din 2021 pentru 2023, după ce a „căzut ciudat pe o suprafață dură”, rănindu-și șoldul.

Articole similare

The Cure va concerta pentru Radio 2 și 6 Music

The Cure va susține două sesiuni live în exclusivitate...

Travis Scott câștigă premiul BET I Am Hip Hop

Travis Scott va primi premiul „I Am Hip Hop” în cadrul...


Top citite
Captura Youtube

Atenție pe Nordului în Capitală! CazStan: O grupare de 20 de femei, bine instruite, “atacă” bărbații însurați

Pixabay

Tradiții și superstiții de 1 octombrie! Astăzi este Acoperământului Maicii Domnului

Pixabay

Unde își fac nevoile concurenții de la Asia Express

Pixabay

Piesa anilor '80 cu cel mai SIMPLU refren care a spart discotecile

Captura Instagram

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, își prezintă iubitul pe rețelele de socializare

Diddy face o nouă încercare de eliberare pe cauțiune și își extinde echipa de avocați

Diddy face o nouă încercare de eliberare pe cauțiune și își extinde echipa de avocați



Cele mai noi articole

Travis Scott câștigă premiul BET I Am Hip Hop

Travis Scott va primi premiul „I Am Hip Hop” în cadrul...

The Cure va concerta pentru Radio 2 și 6 Music

The Cure va susține două sesiuni live în exclusivitate...

pixel