Elton John declară că s-a simțit „paranoic” după ce a consumat „munți de cocaină” cu John Lennon
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Elton John reflectează în noul său documentar asupra unui episod din trecut, când el și John Lennon au avut o experiență intensă legată de consumul de droguri, care l-a făcut să intre în panică.

Cântărețul, acum în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit în filmul „Elton John: Never Too Late”, care a avut premiera vineri la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, că el și regretatul membru al trupei Beatles au fost odată într-o cameră de hotel din New York, la ora 2 dimineața, având „munți de cocaină” pe masă. Conform publicației People, John a mărturisit că, la acel moment, a devenit „paranoic” și a intrat în panică la auzul unei bătăi în ușă, întrebând îngrijorat: „Este poliția?

După câteva minute, a privit pe vizor și a văzut că la ușă era, de fapt, artistul Andy Warhol. Când i-a spus lui Lennon cine era, acesta din urmă nu a fost deloc entuziasmat de vizită și a încercat să îl alunge pe Warhol, care continua să sune la ușă insistent. Motivul pentru care nu doreau să-l lase pe Warhol în cameră era că acesta purta mereu cu el o cameră Polaroid și voiau să evite documentarea consumului de droguri.

Lennon ar fi spus într-un mod ironic: „Nu, mulțumesc. Asta era partea amuzantă a cocainei.

Deși această poveste este prezentată într-un ton umoristic, Elton John a declarat anterior că cel mai mare regret al său a fost consumul de droguri. Într-un interviu din 2019 acordat emisiunii Today, cântărețul a spus: „Cel mai mare regret al meu este că am luat droguri, dar trebuie să recunosc că toată suferința, comportamentul nepotrivit și ura de sine prin care am trecut m-au adus în punctul în care sunt acum.

Elton John a reușit să învingă dependența și a sărbătorit 30 de ani de sobrietate în iulie 2020. Într-o postare pe Instagram la acea vreme, el a scris: „Sunt un om binecuvântat. Dacă nu aș fi făcut pasul de a cere ajutor acum 30 de ani, aș fi fost mort.

De-a lungul anilor, John a folosit experiențele sale pentru a ajuta alte vedete să depășească dependențele. De exemplu, l-a dus pe Rufus Wainwright la dezintoxicare și a fost sponsorul lui Eminem în cadrul Alcoolicilor Anonimi.

Articole similare

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jocul video 'The Sims' va fi adaptat într-un film pentru marile ecrane



Cele mai noi articole

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...

pixel