Eminem: Crimele lui Tupac și Biggie au fost un joc de domino, iar Diddy este vinovat
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Eminem, cunoscut și ca Slim Shady, revine în forță cu noul său album deluxe, „The Death of Slim Shady (Coup de grâce): Expanded Mourner's Edition”, unde continuă să îl atace pe Diddy, chiar și când acesta este deja la pământ.

Pe remixul piesei „Fuel”, Em colaborează cu rapperii Westside Boogie și Grip de la Shady Records, iar versurile sale dezgroapă unele dintre cele mai celebre mistere nerezolvate din lumea rap-ului. Cu un flow rapid și intens, Eminem îl țintește pe Diddy cu versuri precum: „«Fuel» remix, Cine va fi următorul pe listă? / Moartea lui Biggie, un domino după Tupac / A cui oră va veni? A lui Puff? / Va face el pasul înainte înainte să fie pus în cătușe? / Cine știe câte crime n-ar fi avut loc?”.

Versiunea originală a piesei „Fuel”, care îl include pe JID, îl atacă și ea pe Diddy, făcând referire la trecutul său și la relația cu Cassie. Deși Diddy a negat în repetate rânduri orice implicare în asasinatele lui Tupac sau Biggie, Eminem pare să pună paie pe foc cu această nouă versiune a piesei. Totuși, nu există dovezi că Diddy va fi implicat în ancheta în curs de desfășurare privind moartea lui Tupac.

Eminem a avut o colaborare timpurie pe un album postum al lui Biggie, „Born Again” din 1999, dar pare să fi renunțat complet la orice asociere cu casa de discuri Bad Boy.

Fanii săi, însă, nu par la fel de încântați de noul album, fiind dezamăgiți de faptul că „The Death of Slim Shady” conține doar trei melodii noi, dintre care două au fost deja lansate. După succesul precedent cu „Music to Be Murdered By: Side B”, un proiect complet nou, mulți dintre cei care îl susțin pe Eminem consideră că ultima sa lovitură la adresa lui Diddy este, de fapt, un pas înapoi.

Articole similare

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jocul video 'The Sims' va fi adaptat într-un film pentru marile ecrane



Cele mai noi articole

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...

pixel