Excese șocante: Ciudățenii aruncate pe scenă în timpul concertelor
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
În timpul sezonului festivalurilor și concertelor de vară, bucuria și entuziasmul spectatorilor pot fi întrerupte în momentul în care unii dintre aceștia aruncă obiecte cu potențial periculos către artistul lor preferat.

Datorită temperaturilor ridicate din timpul verii, se poate observa că oamenii manifestă un comportament mai neobișnuit. Cu toate acestea, nu există nicio scuză pentru acțiuni care implică un potențial periculos. Recent, Harry Styles a avut parte de o experiență neplăcută în timpul unui spectacol, când un fan i-a aruncat ceva în ochi, punându-i în pericol vederea. Această situație nu a fost deloc amuzantă, dimpotrivă.

În același mod, și cântăreața Pink a fost ținta unui astfel de incident neplăcut. În timpul unui spectacol, cuiva i s-a părut potrivit să arunce cenușa umană pe scenă, rămășițele mamei sale decedate. Această acțiune șocantă a lăsat-o pe vedetă într-o stare de șoc. În etapa următoare a turneului, Pink a adresat o cerere publicului de a nu mai efectua astfel de gesturi.

„Nici nu știu ce să simt legat de acest lucru”, a spus Pink după ce un fan a aruncat cenușa mamei sale pe scenă. „Trebuie să zic că a fost o premieră!”, a continuat cântăreața să se destăinuie. Pe lângă acest moment inedit, Pink recunoaște că a mai primit din partea admiratorilor ei tot felul de alte obiecte în toată cariera ei – de la ursuleți de pluș, la flori și opere de artă realizate de fanii ei.

Este o modă veche în care fanii aruncă obiecte persoanle pe scenă. La concertele rock, fanele aruncau până și lenjeria lor intimă pe scenă, lucru destul de inofensiv, dar, în zilele noastre, s-a ajuns la obiecte care pot provoca răni fizice, cum a fost în cazul lui Harry Styles, care a fost lovit fix în ochi.

Harry Styles a primit și el alte obiecte, de-a lungul timpului, cum ar fi un kiwi aruncat de cineva din public în timp ce cânta. Acel fruct făcea referire la hitul vedetei cu numele „Kiwi”, dar, totuși, este un obiect consistent care putea face rău. „Nu m-a lovit direct acel kiwi și oricum prefer acest fruct decât o umbrelă, de exemplu, care să fie aruncată spre mine”, a dezvăluit Harry pentru BBC Radio 1.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel