Explozii puternice în Crimeea. ”Mii de cetățeni ruși” vor să părăsească peninsula
Autor: , Ciprian Dumitrache | Dată: 16 aug 2022, 09:55
Mai multe explozii au fost raportate în Crimeea. 

Mai multe surse citate de Ukrainska Pravda confirmă că în nordul peninsulei Crimeea, în dimineața zilei de 16 august, s-au auzit mai multe explozii și se văd incendii, există informații despre o detonare la un depozit de muniții din satul Maiske.

Potrivit Kryminform, martorii oculari au raportat explozii în districtul Djankoy din Crimeea. Localnicii au auzit bubuituri puternice. Fumul negru poate fi văzut din diferite puncte.

După exploziile de astăzi din Crimeea ocupată temporar, mii de cetățeni ai Federației Ruse înaintează deja spre podul Kerci. Acest lucru a fost anunțat de președintele Mejlis-ului (adunării representative) poporului tătar din Crimeea, Refat Chubarov, scrie și UNN.

„În Crimeea ocupată, mii de cetățeni ai Federației Ruse înaintează deja spre podul de peste strâmtoarea Kerci. „Ați fost avertizat imediat după Novofedorivka - nu întârziați, părăsiți Crimeea noastră la timp... Nu, ar fi trebuit să așteptați pentru Djankoy...”, a notat el Chubarov în Telegram.

Refat Chubarov, a mai scris că din Crimeea ocupată temporar au raportat o „lovitură asupra unității militare a orcilor din satul Qalay (acum Azov) din districtul Djankoy”, dar la 07:41 a actualizat postarea că „au lovit un depozit de muniții, sunetele exploziilor se rostogolesc departe în stepă”.

Potrivit informațiilor preliminare, explozia a avut loc în zona satului Maiske, lângă Djankoy.

Locuitorii din zonă publică un videoclip cu un incendiu pe teritoriul unei stații de transformare.

„Kryminform” a precizat: „Conform informațiilor preliminare, în districtul Djankoy au avut loc în această dimineață două incidente de urgență: un incendiu la o stație de transformare din Dzhankoya și o detonare la un depozit de muniții din satul Maiske. Sursele Kryminform din serviciile de urgență confirmă acest lucru. informație."

Consilier al Administrației Prezidențiale, despre exploziile de lângă Dzhankoy: Demilitarizarea în acțiune

Exploziile din Crimeea ocupată temporar de lângă Jankoy sunt demilitarizarea în acțiune. Mykhailo Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, a scris despre acest lucru pe Twitter .

El a amintit că Crimeea unei țări normale este despre Marea Neagră, munți, recreere și turism.

"Și Crimeea ocupată de militanții ruși este despre explozii de depozite și pericolul tot mai mare de moarte pentru invadatori și hoți. Demilitarizarea în acțiune", a scris Podolyak.

Articole similare

Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole