Fabrică ilegală de țigări, descoperită în România. Contrabandă de 500.000 de euro
Autor: Liana Ganea
Data publicării:
O fabrică ilegală de țigări a fost descoperită la Fălticeni, în județul Suceava. Un camion unde se aflau 100.000 de pachete de țigări a fost și acesta descoperit.

În urma unei acțiuni demarate de către polițiștii din Suceava, în municipiul Fălticeni a fost descoperită o fabrică de țigările clandestină. Asta nu e tot, însă, polițiștii descoperind și un camion care era acoperit de o prelată, ce conținea 100.000 de pachete de țigări fabricate în unitatea ilegală, informează Agerpres.

Faptele au ieșit la iveală printr-un comunicat dat de către Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Potrivit acestuia, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Fălticeni, au inițian în zilele de 17 și 18 februarie 2023 o acțiune pe linia de combatere a contrabandei cu țigări și produse din tutun.

Țigări în valoare de 500.000 de euro

În urma operațiunii desfășurate de către polițiști, a fost identificată o linie clandestină de fabricare a tigărilor și produselor din tutun contrafăcute. Pe lângă acest lucru, s-a mai găsit și un camion plin cu țigări contrafăcute, cu o valoare care depășește 500.000 de euro.

Într-o hală aflată în una dintre locațiile care au fost verificate s-au descoperit, spre mirarea organelor de poliție, o instalație o instalaţie formată din mai multe ansamble şi subansamble prevăzute cu sisteme de acţionare electro-mecanice şi cu benzi transportoare, având centru comun de comandă, la care erau ataşate diferite role de consumabile, specifice ambalajelor de țigări.

Articole similare

Echilibrul dintre viața profesională și personală

Cu toate cerințele și responsabilitățile zilnice, poate...

Pe insula Capri, italienii nu mai au loc de turişti

Până la 16.000 de turişti ajung zilnic pe insula Capri...

Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer

Jon Bon Jovi „nu a fost atât de impresionat” de „Livin'...


Top citite
Fotografie de la PhotoMIX Company/Pexels

Activitățile de lucru cu publicul suspendate între 1 și 6 mai, anunță MAI

Foto: Agerpres

Gioconda a lui Leonardo da Vinci, celebra Mona Lisa, ar putea beneficia de condiții îmbunătățite de expunere, anunță președinta muzeului Luvru

Fotografie de la Pixabay

Pe insula Capri, italienii nu mai au loc de turişti

Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Doi urși panda gigant ajung în SUA din China. Cooperare pentru protecția speciei

Foto cu rol ilustrativ: Freepik

China, pregătită să lanseze sonda lunară Chang'e 6. Obiectivul este colectarea de probe de pe partea întunecată a Lunii

Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete/Instagram

Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Echilibrul dintre viața profesională și personală

Cu toate cerințele și responsabilitățile zilnice, poate...

Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor Domnului

Această rugăciune poate fi rostită în Săptămâna...

pixel