Fanii Blink-182 sunt nemulțumiți de oferta de meet-and-greet: Întâlnirea cu Travis Barker costă 1000 de dolari
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Rockerii punk din California – cunoscuți pentru hituri precum „All the Small Things” și „I Miss You” – vor porni din nou în turneu în această vară, după turneul mondial de anul trecut. Trio-ul format din Mark Hoppus, Tom DeLonge și Travis Barker va cânta la festivalurile Reading și Leeds în august.

Pe site-ul de bilete, trupa oferă fanilor șansa de a achiziționa un upgrade de meet-and-greet cu toboșarul Barker pentru $1,000 (760 £). Prețul include o fotografie Polaroid semnată, „un laminate” și oportunitatea de a primi un tatuaj pe braț sau picior de la „unul dintre artiștii preferați ai lui Travis”. Tatuajele trebuie alese dintr-o selecție de „designuri flash”, care sunt modele mici și repetitive, vândute adesea la un preț redus de către artiștii tatuatori. Printre designurile oferite se numără logo-ul zâmbitor al trupei Blink-182 și sloganul: „Aliens are real”. Notabil, prețul nu include un bilet la concertul propriu-zis, scrie The Independent.

Fanii trupei din anii 2000 și-au exprimat dezamăgirea față de prețul adăugat, mai ales având în vedere că întreaga trupă nu este implicată. „Aștept cu nerăbdare să văd Blink-182 în august, dar este dezamăgitor să văd asta”, a scris o persoană alături de o captură de ecran a paginii de bilete. „Nu trebuie să fii un fan uriaș, trebuie doar să fii bogat! Trebuie să existe o modalitate mai echitabilă de a face asta, care să favorizeze fanii în loc de dolarul atotputernic.” 

Altă persoană a adăugat: „Am primit un e-mail despre un meet-and-greet cu Travis Barker pentru $1,000. Nici măcar nu este întreaga trupă și nu sunt alte avantaje.” Răspunzând la o postare care întreba oamenii despre „gândurile” lor pe această temă, mai mulți au criticat mișcarea. „Este o glumă că le cere fanilor săi atât de mulți bani, pentru că fără ei probabil nu ar fi în poziția de a cere atât de mult”, a spus cineva. Altă persoană a răspuns: „Nu știu ce e mai rău, să fii un artist care cere asta sau să fii un fan care acceptă să plătească.” 

Alții au fost mai înțelegători cu decizia trupei, o persoană scriind: „Sunt de acord cu asta. Trupei îi este greu să își permită să fie în turneu. Dacă vânzarea unei experiențe îi menține pe drum, atunci să o facă.” 

The Independent a contactat un reprezentant al trupei pentru comentarii.

Unii au dat vina pe influența mogulului de afaceri și managerului Kris Jenner, mama starului de reality show Kourtney Kardashian, cu care Barker s-a căsătorit în 2022. „Aceasta este vina lui Kris Jenner”, a spus cineva. Altcineva a glumit: „A fost în sala de ședințe cu Kris, văd…”

Anul trecut, Blink-182 a lansat cel de-al 10-lea album „One More Time…”, continuând după lansarea din 2019 a albumului „Nine”.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Captura Instagram

Pepe o acuză pe Raluca de manipulare pentru pensie alimentară



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel