Fanii lui Beyoncé anunță că premiile CMA sunt „rasiste” pentru că au respins „Cowboy Carter” fără nominalizare
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Fanii lui Beyoncé au acuzat Premiile CMA de „rasism” după ce cântăreața nu a primit nicio nominalizare la gala din 2024, în ciuda succesului albumului său country, „Cowboy Carter”.

Cum e posibil ca Beyoncé și Cowboy Carter să fie complet ignorate la CMA, dar Post Malone să obțină patru nominalizări? Asta e rasism, fără nicio altă explicație. Cowboy Carter este unul dintre cele mai mari albume ale anului și a readus muzica country în prim-plan”, a scris un utilizator furios pe X.

Bravo, CMA, ați demonstrat din nou că sunteți o organizație rasistă. Beyoncé a făcut istorie cu Cowboy Carter și a reușit mai mult decât orice alt artist country în ultimii ani, dar voi sunteți prea speriați să o recunoașteți”, a comentat altcineva.

Niciun artist cu un album și single numărul 1 nu a fost complet ignorat la o gală de premiere. În nicio categorie! CMA poate să-și vadă de treabă. Beyoncé merita mult mai mult”, a spus un alt fan dezamăgit.

Oricine știe că CMA-urile o vor ignora pe Beyoncé. Nu o plac și refuză să onoreze un album care abordează direct tratamentul lor rasist față de ea”, a adăugat un alt utilizator pe rețelele de socializare.

Criticile au început să apară imediat după ce CMA și-a anunțat nominalizările pentru 2024. Deși albumul lui Beyoncé, Cowboy Carter, a debutat pe primul loc în multe țări și a fost apreciat de critici, cântăreața nu a primit nicio nominalizare.

Cowboy Carter și single-ul său principal, Texas Hold 'Em, au ajuns pe primul loc în topurile Billboard 200 și Hot 100, iar Beyoncé, în vârstă de 43 de ani, a devenit prima femeie de culoare care ocupă locul 1 în clasamentul Country Albums de la crearea acestuia în 1964.

Albumul a adus, de asemenea, în atenție și alți artiști country de culoare, precum Shaboozey, care a colaborat la piesele Sweet ★ Honey ★ Buckiin' și Spaghettii.

Single-ul său, A Bar Song (Tipsy), a petrecut opt săptămâni pe primul loc în Billboard Hot 100.

Mulți fani cred că albumul Cowboy Carter a fost ignorat deoarece a fost inspirat de criticile primite de Beyoncé după prestația sa din 2016 la CMA alături de Chicks.

„La acest album am lucrat cinci ani”, a scris Beyoncé pe Instagram în martie. „A venit dintr-o experiență în care nu m-am simțit binevenită... și mi-a fost clar că nu eram dorită.”

Cântăreața a explicat că, din cauza acelei experiențe, a început să aprofundeze istoria muzicii country.

Criticile pe care le-am primit la început m-au forțat să depășesc limitele impuse. Cowboy Carter este rezultatul provocării mele și al muncii pe care am depus-o pentru a îmbina genurile și a crea acest album”, a adăugat ea.

În schimb, Morgan Wallen, care a fost surprins anterior folosind un cuvânt rasist, a primit cele mai multe nominalizări la CMA, adică șapte.

Articole similare

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jocul video 'The Sims' va fi adaptat într-un film pentru marile ecrane



Cele mai noi articole

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...

pixel