Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Fanii Sabrinei Carpenter au criticat-o dur pe vedeta pop americană după ce au descoperit costurile exorbitante ale biletelor pentru viitoarele sale concerte în arenă.

Biletele pentru turneul "Short n’ Sweet" al cântăreței au fost disponibile pentru pre-vânzare începând cu 23 iulie, însă mulți fani au raportat prăbușiri ale site-ului Ticketmaster care le-au îngreunat accesul la achiziționarea biletelor. În plus, cei care au încercat să achiziționeze bilete în cadrul vânzării generale de vineri (26 iulie) s-au confruntat cu o coadă digitală de peste 50.000 de persoane, scrie The Independent.

Cântăreața hit-ului "Espresso" va susține o serie de concerte în Marea Britanie și Irlanda anul viitor, inclusiv două seri la O2 Arena din Londra, o noapte în Birmingham, o noapte în Glasgow, două nopți în Manchester și două nopți în Dublin.

Creșterea prețurilor stârnește indignare

Pe măsură ce biletele au fost puse în vânzare, indignarea a apărut rapid pe rețelele sociale, prețurile biletelor aproape cvadruplându-se de la ultima dată când Carpenter a avut un turneu în Marea Britanie, în 2023.

"Am încercat din nou să cumpăr bilete pentru Sabrina," a scris o persoană care nu a avut succes la pre-vânzare pe X/Twitter vineri dimineață. "Niciun bilet în tot locul nu era mai ieftin de 250 de lire sterline. Dacă sunt sincer, asta m-a făcut să-mi pierd interesul pentru ea," a adăugat persoana.

"Este incredibil de lacom și oricine plătește aceste prețuri este un prost absolut."

Un alt fan care a participat la turneul "Emails I Can’t Send" al lui Carpenter în 2023 a exprimat șocul față de prețurile biletelor crescute, adăugând: "Îmi place Sabrina, dar 94,20 lire sterline pentru un bilet la zona de stat când anul trecut am plătit 24,50 lire sterline... Ce[?]"

Un al treilea fan nemulțumit a spus: "240 de lire sterline pentru locuri îndepărtate la concertul Sabrina Carpenter este nebunie lol. Ea e grozavă, dar are doar două hit-uri. Am plătit cam jumătate pentru locuri îndepărtate la Taylor Swift și chiar și atunci mi s-a părut prea mult, dar măcar a fost un spectacol de trei ore cu 18 ani de hit-uri."

Alți fani au numit costul "absolut scandalos" și au menționat că locurile "îndepărtate" ale lui Carpenter erau mai scumpe decât accesul în cercul de aur pentru turneul "Renaissance World Tour" al lui Beyoncé în 2023, la același loc.

Reacții și îngrijorări din partea fanilor

The Independent a contactat reprezentanții lui Carpenter pentru comentarii.

Aceasta critică vine după ce Billie Eilish a fost anterior criticată pentru prețurile biletelor pentru turneul său din 2025, "Hit Me Hard and Soft", după ce fanii au fost uluiți să descopere că biletele pentru zona de stat erau vândute cu 145 de lire sterline fiecare.

Un fan, care a preferat să rămână anonim, a spus pentru The Independent că achiziționarea de bilete la concerte se simte adesea ca un "război online", fanii simțindu-se presați să plătească sume exorbitante sau să riște să piardă ocazia.

"Artiștii și companiile de ticketing știu că fanii lor vor plăti orice sumă pentru a-și vedea artiștii preferați," a spus el, "și devine din ce în ce mai rău pentru că fandomurile sunt atât de puternice. În ce punct merge prea departe? Acesta pare destul de aproape."

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel