Festivalul Coachella, sub semnul nostalgiei indie rock, marcat de revenirea pe scenă a trupei No Doubt
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Celebrul Festival Coachella s-a desfăşurat în weekendul trecut sub semnul nostalgiei indie rock odată cu revenirea pe scenă a trupei No Doubt. Însă Taylor Swift "a furat" luminile reflectoarelor chiar dacă nu s-a numărat printre artiştii care au urcat pe scenă, informează AFP.

Giganticul eveniment desfăşurat în deşertul californian şi care a dat startul sezonului festivalurilor a fost copleşit de zvonuri despre prezenţa vedetei pop americane, aflată într-o pauză a turneului ei mondial The Eras Tour.

Mulţi dintre fanii ei sperau că artista miliardară, potrivit celui mai recent clasament publicat de revista Forbes, va urca pe scena Festivalului Coachella din 2024.

În cele din urmă, cântăreaţa şi-a făcut apariţia în public, în dreapta scenei, cântând şi dansând la braţul partenerului ei de viaţă, jucătorul de fotbal american Travis Kelce, în timpul recitalului susţinut de trupa Bleachers, a constatat un jurnalist de la AFP.

Producătorul acestei trupe rock este Jack Antoniff, care a produs şi a contribuit la compunerea mai multor albume ale cântăreţei Taylor Swift.

Prezenţa vedetei pop a fost imortalizată în înregistrările video ale fanilor, care au fost publicate apoi pe reţelele de socializare. Taylor Swift a fost de asemenea prezentă în secţiunea VIP în timpul recitalului cântăreţei rap Ice Spice, originară din Bronx.

Spectatorii au venit însă pentru muzică, în special pentru rapperul american Tyler, The Creator, cap de afiş, care şi-a făcut intrarea pe scenă într-o explozie de lumini, pe când se afla în interiorul unei rulote parcate în decorul unui deşert înconjurat de munţi. În timpul recitalului său, starul nord-american i-a avut ca invitaţi pe pe Kali Uchis, Childish Gambino şi A$AP Rocky.

No Doubt, Blur

Cea de-a doua zi de concerte, sâmbătă, a stat sub semnul nostalgiei anilor indie rock, care au readus în memoria spectatorilor vremurile de început ale Festivalului Coachella.

În primul rând graţie trupei No Doubt, care s-a reunit pentru prima dată după 15 ani. Solista trupei, Gwen Stefani, ajunsă la vârsta de 54 de ani, dar cu acceaşi voce ca în tinereţe, a provocat publicul să cânte hituri devenit clasice precum Just A Girl şi Don't Speak.

Pe scenă au urcat şi rockerii englezi de la Blur. Iar trupa stoner reggae rock Sublime - cunoscută pentru hitul Santeria - a atras mulţimi de fani în faţa scenei principale cu prilejul unui concert susţinut la asfinţitul soarelui. Solistul a fost Jakob, fiul fostului lider, Brad Nowell, decedat în 1996.

O altă revenire fost cea a rockerilor de la Vampire Weekend, o trupă care a urcat pe scenă ultima oară în urmă cu zece ani la Coachella.

Trupa din New York, care tocmai ce şi-a lansat cel de-al cincilea album, Only God Was Above Us, a alternat melodiile preferate ale fanilor cu noi compoziţii, inclusiv o combinaţie de honky tonk, care a durat 15 minute.

În acest interval, pe scenă li s-a alăturat starleta Paris Hilton pentru a participa la o partidă de cornhole, un joc de îndemânare tipic nord-american, în care concurenţii trebuie să arunce săculeţi umpluţi cu polistiren printr-un orificiu situat la capătul unei plăci înclinate din lemn. 

Articole similare

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Fotografie de la PhotoMIX Company/Pexels

Activitățile de lucru cu publicul suspendate între 1 și 6 mai, anunță MAI

Fotografie de la Pixabay

Pe insula Capri, italienii nu mai au loc de turişti

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei/Facebook

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a...

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate

Paris Hilton susține că cel de-al doilea album de studio...

pixel