Festivalul Neversea atrage peste 62.000 de fani în prima zi: Un show spectaculos cu Maluma, Bebe Rexha, Inna și mulți alții
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
În prima zi a festivalului Neversea, peste 62.000 de fani s-au adunat pentru a trăi experiențe muzicale de neuitat pe cele patru scene ale evenimentului.

Organizatorii au anunțat o participare impresionantă, iar line-up-ul diversificat a inclus nume mari precum INNA, Nick Carter, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist, Killa Fonic, Azteca, Rava și Șatra B.E.N.Z.

Unul dintre cei mai așteptați artiști, Nick Carter, membru al faimosului boy band Backstreet Boys, a fost primit cu entuziasm de publicul Neversea. El a interpretat hituri celebre ale trupei, precum „As Long As You Love Me”, „Larger Than Life”, „Show Me The Meaning”, „Quit Playing Games”, „I Want It That Way” și „Backstreet’s Back”, stârnind aplauze și emoții puternice.

Bebe Rexha, aflată pentru prima dată la Neversea, s-a declarat impresionată de primirea călduroasă din partea fanilor. Aceștia au cântat alături de ea hiturile care au propulsat-o în topurile internaționale, precum „Me, Myself and I”, „I’m Good” și „In The Name of Love”. Într-un moment special al show-ului, artista a invitat doi fani pe scenă pentru a participa la un concurs de dans, adăugând un plus de energie și interacțiune spectacolului.

DJ Snake a oferit un show eclectic, mixând stiluri diverse și piese care răsună pe cele mai mari scene ale lumii, reușind să țină publicul în priză pe toată durata prestației sale.

INNA, o prezență constantă la Neversea, a revenit pe scenă cu un show vibrant, avându-l ca invitat pe Kris Kross Amsterdam. Împreună, au interpretat „Queen of My Castle”, imnul oficial al Neversea 2024, spre deliciul fanilor prezenți.

Un moment special a fost urcarea pe scenă a câtorva jucătoare din Naționala de Fotbal Feminin: Andreea Părăluță, Florentina Olar, Florentina Istrate, Ana Maria Stanciu și Laura Rus. Acestea au fost primite cu scandări și aplauze, purtând un banner cu mesajul „You are the most beautiful crown in the world”, în semn de apreciere pentru fanii Neversea.

Festivalul Neversea, cunoscut ca Queen of Festivals, a stabilit un parteneriat strategic cu Federația Română de Fotbal, prin Naționala Feminină de Fotbal a României, sub sloganul „Women’s Models = Neverseen Power”. În fiecare zi a festivalului, pe fiecare scenă, va fi inclusă cel puțin o artistă în line-up, evidențiind puterea și influența femeilor în muzică.

Ziua de vineri promite la fel de multă energie și distracție, cu artiști precum Altego, Antonia și Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo, Mahmut Orhan, Vintage Culture, Shimza, Deliric, Elena Gheorghe, Raluka și mulți alții.

Superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, Maluma, va urca pentru prima dată pe scena Neversea vineri seară. Cunoscut pentru colaborările sale cu artiști de renume precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna, Maluma a cucerit publicul internațional cu albumele sale de succes „F.A.M.E.” și „11:11”. Show-urile sale sunt sold-out în întreaga lume, iar prezența sa la Neversea este așteptată cu nerăbdare de fanii festivalului.

Petrecerea continuă la Neversea, promițând experiențe de neuitat și momente speciale pentru toți participanții.

Articole similare

Top citite
Captura Instagram

Ce salariu are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Suma o să te lase cu gura căscată

Jennifer Aniston, Facebook

Jennifer Aniston a dezvăluit cum o umileau părinții ei la fiecare petrecere. Obiceiul grecesc care a traumatizat-o

De ce s-au certat în 2006 P.Diddy și 50Cent

Captura TikTok

Eminem, pe cale să devină bunic! Vestea a fost dezvăluită într-un videoclip surpriză

Captura Facebook

Mamele lui Beyoncé și Selena Gomez le-au împiedicat să devină dive

Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Taylor Swift a făcut o donaţie "neaşteptată" unei bănci britanice de alimente



Cele mai noi articole
pixel