Filmul documentar "Let it Be" al trupei The Beatles a fost restaurat și se îndreaptă spre Disney+
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Documentarul iconic al trupei The Beatles, "Let It Be", va fi disponibil pe Disney+ pentru prima dată după mai bine de 50 de ani.

Regizat de Michael Lindsay-Hogg, filmul original din 1970 - care a fost lansat în tandem cu cel de-al 12-lea și ultimul album de studio al celor de la 'Penny Lane' - va fi disponibil pe platforma de streaming începând cu 8 mai 2024, după ani de zile în care fanii s-au chinuit să îl vizioneze și au fost nevoiți să se mulțumească cu versiuni piratate.

Filmul arată trupa de referință în ianuarie 1969 la studiourile Twickenham Film Studios din Londra și a fost lansat cu o lună înainte ca legendara trupă din Liverpool să se destrame, fiind restaurat în întregime și mai multe detalii au ieșit la iveală în urma serialului Disney 2021 al lui Peter Jackson, "The Beatles: Get Back', cu imagini inedite din noul film.

Lindsay-Hogg spune că momentul lansării "a întunecat foarte mult percepția filmului" și spune că fanii vor vedea "bucuria și fericirea" atunci când trupa a mers la Apple Corps pe Savile Row pentru repetiții și concertul iconic de pe acoperiș care a devenit ultima lor performanță ca grup.

Apple Corps a cerut firmei Park Road Post Production din Jackson să "se ocupe de o restaurare meticuloasă a filmului, pornind de la negativul original de 16 mm" și a folosit aceeași tehnologie folosită în seria "Get Back".

Articole similare

Top citite
Sursa: Freepik

Horoscop 24 mai 2024. Zodiile care își vor găsi partenerul /video

Sursa: CRBL, Facebook

Fosta soție a lui CRBL face o glumă controversată la scurt timp după divorțul de acesta: "În căutare de soț"

Sursa: captură Youtube Christina Aguilera

Christina Aguilera o laudă pe Billie Eilish pentru că i-a îndulcit ziua fiicei sale

Sursa: Celine Dion, Facebook

Celine Dion, cuprinsă de emoție când vorbește despre lupta sa pentru sănătate

Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan, de la copilăria sub lumina reflectoarelor, la maturizarea artistică: „Ei ce așteptau? S-o vadă pe Andreea de la televizor” /video

Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Springsteen, Raye și Lana Del Rey au câștigat la Premiile Ivor Novello


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lady Gaga dorește să înregistreze un nou single cu Beyoncé

Lady Gaga și Beyoncé ar putea colabora din nou, după...

pixel