Florentina Opriș, dietă. Cum se menține prezentatoarea în formă: „Îmi place să mănânc slănină, dar știu că și ea trebuie consumată în cantități rezonabile”
Autor: , Andreea Cercel | Dată: 02 dec 2022, 15:50
Florentina Opriș a dezvăluit care sunt trucurile de frumusețe la care apelează regulat.

Florentina Opriș își ascunde cu desăvârșire vârsta din buletin. Frumoasa prezentatoare se menține într-o formă fizică de invidiat la cei 54 de ani pe care îi are, iar sacrificiile pe care le face pentru siluetă nu sunt deloc puține. Vedeta a declarat faptul că face sport în fiecare zi, iar când vine vorba de mâncare, este foarte atentă la cantitate. 

„Corpul frumos se menține cu multă muncă și cu multă perseverență. Dacă nu ești perseverent în ceea ce faci, indiferent de domeniu, nu ai cum să ai rezultate. Fac sport în fiecare zi, chiar dacă sportul acela înseamnă, ca și astăzi, să fac în curte câteva exerciții, de 20 de minute. Nu am tăiat nimic de pe listă, în ceea ce privește alimentația. Sunt momente în care dacă simt că vreau să mănânc ceva, o fac, dar nu exagerez cu cantitatea. Eu sunt ardeleancă, îmi place să mănânc slănină, dar știu că și ea trebuie consumată în cantități rezonabile. Îmi place să gust din când în când câteva bucățele și nu pot zic că renunț la nimic. Îmi ascult corpul și cred că asta este cel mai important, să ne ascultăm corpul, el știe bine ce are nevoie. Gusturile sunt cele care se educă, iar eu fac asta.”, a declarat Florentina Opriș, în exclusivitate pentru Spectacola

La ce trucuri de frumusețe apelează Florentina Opriș

Când vine vorba despre un ten fără riduri, prezentatoarea spune că a moștenit trucurile de frumusețe pe care mama sa i le-a predat însă de la o vârstă fragedă.

„Tenul și el se menține greu, însă ajută mult și mișcarea, pentru că făcând mișcare se oxigenează țesutul, iar un ten oxigenat înseamnă frumusețe și vitalitate. Am grijă și la alimentație și am trucul pe care îl aplic încă de când eram copil, pentru că o vedeam pe mama făcând asta. Când am fructe pe care nu le mănânc, le aplic pe față, le zdrobesc și le pun pur și simplu pe față. Dacă am o felie de castravete, fac la fel, cu orice fel de fruct. Dacă am o căpșună, nici măcar nu o zdrobesc, o pun pe față.”, a continuat ea.

Cum va petrece Crăciunul anul acesta

„De sărbători îmi place să petrec în familie și în zona de tradițional. Mi-aș dori ca anul acesta să fiu undeva în Ardeal, pentru că nu am mai ajunsă de multă vreme acolo unde eu m-am născut, și acolo sper să fiu. Mie îmi place foarte mult ritualul sărbătorilor din Ardeal. Mă duce cu gândul la clipele când eram copil.”, a mai spus Florentina Opriș.

Articole similare

Rick Ross se teme că Tesla îl va conduce automat la poliție

Rick Ross are exagerat de multe mașini în colecția sa,...


Top citite
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Foto: Agerpres

Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu de Crăciun și Revelion. Nepoata lor, dezvăluire: Dacă lipseau era vai şi-amar!

Ateneul Român

De ce Ateneul Român este rotund

Foto: Instagram/NetiSandu

Neti Sandu, agresată pe stradă, în văzul lumii: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace / Foto: Facebook

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace

Denise Rifai, despre zvonurile legate de Dan Bittman: Este un bărbat minunat


Cele mai noi articole

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5 pașapoarte

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5...