Florentina Opriș, dietă. Cum se menține prezentatoarea în formă: „Îmi place să mănânc slănină, dar știu că și ea trebuie consumată în cantități rezonabile”
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Florentina Opriș a dezvăluit care sunt trucurile de frumusețe la care apelează regulat.

Florentina Opriș își ascunde cu desăvârșire vârsta din buletin. Frumoasa prezentatoare se menține într-o formă fizică de invidiat la cei 54 de ani pe care îi are, iar sacrificiile pe care le face pentru siluetă nu sunt deloc puține. Vedeta a declarat faptul că face sport în fiecare zi, iar când vine vorba de mâncare, este foarte atentă la cantitate. 

„Corpul frumos se menține cu multă muncă și cu multă perseverență. Dacă nu ești perseverent în ceea ce faci, indiferent de domeniu, nu ai cum să ai rezultate. Fac sport în fiecare zi, chiar dacă sportul acela înseamnă, ca și astăzi, să fac în curte câteva exerciții, de 20 de minute. Nu am tăiat nimic de pe listă, în ceea ce privește alimentația. Sunt momente în care dacă simt că vreau să mănânc ceva, o fac, dar nu exagerez cu cantitatea. Eu sunt ardeleancă, îmi place să mănânc slănină, dar știu că și ea trebuie consumată în cantități rezonabile. Îmi place să gust din când în când câteva bucățele și nu pot zic că renunț la nimic. Îmi ascult corpul și cred că asta este cel mai important, să ne ascultăm corpul, el știe bine ce are nevoie. Gusturile sunt cele care se educă, iar eu fac asta.”, a declarat Florentina Opriș, în exclusivitate pentru Spectacola

La ce trucuri de frumusețe apelează Florentina Opriș

Când vine vorba despre un ten fără riduri, prezentatoarea spune că a moștenit trucurile de frumusețe pe care mama sa i le-a predat însă de la o vârstă fragedă.

„Tenul și el se menține greu, însă ajută mult și mișcarea, pentru că făcând mișcare se oxigenează țesutul, iar un ten oxigenat înseamnă frumusețe și vitalitate. Am grijă și la alimentație și am trucul pe care îl aplic încă de când eram copil, pentru că o vedeam pe mama făcând asta. Când am fructe pe care nu le mănânc, le aplic pe față, le zdrobesc și le pun pur și simplu pe față. Dacă am o felie de castravete, fac la fel, cu orice fel de fruct. Dacă am o căpșună, nici măcar nu o zdrobesc, o pun pe față.”, a continuat ea.

Cum va petrece Crăciunul anul acesta

„De sărbători îmi place să petrec în familie și în zona de tradițional. Mi-aș dori ca anul acesta să fiu undeva în Ardeal, pentru că nu am mai ajunsă de multă vreme acolo unde eu m-am născut, și acolo sper să fiu. Mie îmi place foarte mult ritualul sărbătorilor din Ardeal. Mă duce cu gândul la clipele când eram copil.”, a mai spus Florentina Opriș.

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Foto: Pixabay

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii

Taylor Swift

Taylor Swift a lansat vineri un nou album, care ar putea stabili noi recorduri

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel