Fosta soție a lui Donald Trump a murit. Ivana Trump a căzut pe scări. Poliția urmărește două scenarii
Autor: , Ciprian Dumitrache | Dată: 15 iul 2022, 10:12

Ivana Trump a fost găsită moartă în casa ei din New York, joi, iar după cum a raportat Daily Mail , ea a murit după ce a căzut pe scări din casa ei.

Ivana a murit cu o seară înainte ca ea să plece în vacanță pe Coasta de Azur în St. Tropez, a spus cea mai bună prietenă a ei, scrie The Mirror

Nikki Haskell a spus că aceasta era prima călătorie a Ivanei de la izbucnirea Covid-19 în 2020. Ea a adăugat că fosta soție a fostului președinte american Donald Trump a ieșit rar din casă de la începutul pandemiei pentru că îi era frică să nu ia virusul.

În acea zi, avea o programare la coafor, iar după ce nu s-a prezentat la ora stabilită, polițiștii au fost chemați și au găsit-o pe Ivana, în vârstă de 73 de ani, inconștientă. Cauza exactă a morții nu este încă cunoscută, dar se bănuiește că ar fi putut să fi avut un infarct care a provocat căderea sau că pur și simplu a căzut și căderea a fost fatală.

”Este o zi foarte tristă, o zi foarte tristă”, a spus Eric Trump în timp ce părăsea casa mamei sale din Upper East Side, lângă Central Park.

Poliția a spus că Ivana a fost găsită la 12:40 de către ofițerii care au fost chemați la casa ei din New York, scrie New York Post.

Ancheta și autopsia vor arăta dacă cauza morții a fost stop cardiac sau cădere, a spus poliția. Ivana a fost fotografiată ultima dată în public la New York pe 22 iunie, când a fost văzută ieșind din casa ei din Upper East Side și mergând la un salon de coafură cu prietenii.

Articole similare

Top citite
Visarion Alexa

Profesor universitar, întrebare cheie în cazul preotului Visarion Alexa: M-a frapat un aspect

Nadine Voindrouh

Celebra Nadine: Am fost certată de compania de electricitate pentru că deși am scăzut cu 23% consumul electric nu e suficient

Șmecherie cu facturile uriașe la energie. Elena Cristian: Și eu am fost victimă. Este o încălcare a legii. Instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze imediat

Alexe

Marea greșeală în cazul preotului Visarion Alexa. Ce nu spune nimeni

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Care sunt cele mai bune mezeluri. Bilic: Are cele mai puține calorii

Foto: pexels, Mark Vegera

Oamenii de știință susțin că nu ar trebui să ucidem niciodată un păianjen în casa noastră. Iată de ce


Cele mai noi articole