Francesca Eastwood, fiica legendarului Clint Eastwood, arestată pentru violență domestică: un nou scandal în familia Eastwood
Autor: Tudor Polojan
Data publicării:
Francesca Eastwood, actriță și fiica renumitului cineast Clint Eastwood, a fost arestată recent pentru acuzații de violență domestică, conform unor relatări din presa americană.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 12 octombrie, în Beverly Hills, când o ceartă verbală cu iubitul ei a escaladat într-o altercație fizică.

Potrivit poliției, conflictul dintre cei doi, care inițial părea a fi doar un schimb dur de replici, s-a transformat într-o agresiune fizică provocată de actriță. Partenerul acesteia a contactat imediat autoritățile, fiind sfătuit să se deplaseze împreună cu Francesca la o secție de poliție din Beverly Hills pentru a se întâlni cu ofițerii. După interogatoriu, poliția a concluzionat că Francesca Eastwood, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost responsabilă pentru rănile vizibile pe corpul partenerului său, acesta fiind motivul pentru care a fost arestată și acuzată de violență domestică.

Deși partenerul a refuzat asistența medicală la fața locului, Francesca a fost reținută pentru câteva ore. Ulterior, ea a fost eliberată după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari, dar urmează să fie chemată în fața instanței pentru a răspunde acuzațiilor în lunile următoare.

La scurt timp după incident, Francesca Eastwood a fost aspru criticată pe rețelele de socializare. Fanii și internauții au remarcat faptul că actrița a continuat să își posteze imagini pe Instagram fără a face vreo referire la acuzațiile care îi sunt aduse. Postările au atras comentarii ironice și critici dure, unii utilizatori sugerându-i să își asume responsabilitatea pentru faptele sale. „Presupun că ai postat asta chiar și după arestare. Fă terapie și asumă-ți responsabilitatea pentru comportamentul tău”, a fost unul dintre comentariile acide la adresa actriței.

Nu este prima dată când Francesca are probleme cu legea. În 2015, ea a fost arestată pentru conducerea sub influența alcoolului, incident care a atras la vremea respectivă atenția presei, dar nu a avut consecințe grave pentru cariera sa.

Francesca Eastwood este fiica celebrului regizor și actor Clint Eastwood și a actriței Frances Fisher. La rândul ei, Francesca și-a construit o carieră în industria filmului, având roluri notabile în producții precum Jersey Boys (2014), Final Girl (2015), Outlaws and Angels (2016), M.F.A., The Vault (2017), dar și în seriale populare ca Heroes Reborn, Fargo și Twin Peaks: The Return.

Articole similare

Rita Ora, devastată de moartea lui Liam Payne

Rita Ora este profund îndurerată de pierderea...

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Erika Isac, artista cunoscută pentru hitul „Macarena”,...


Top citite
Foto: Youtube Erika Isac

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Andreea Bălan și-a iertat tatăl pe scenă, într-un concert la Sala Palatului

Mariah Carey /Instagram

Mariah Carey pe cale să lanseze albumul secret de grunge din anii '90

Photo by Kevin Malik/Pexels

Cât timp poți păstra carnea la congelator fără a-și pierde gustul

Foto: pexels, Diego Sandoval

Un parc marin, criticat pentru rechinul său fals

Sursa: Agerpres

Cluj: Documentarul 'Nasty', inclus în selecţia Festivalului de Film de la Roma



Cele mai noi articole

Rita Ora, devastată de moartea lui Liam Payne

Rita Ora este profund îndurerată de pierderea...

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Erika Isac, artista cunoscută pentru hitul „Macarena”,...

pixel