Gerard Piqué, noi declarații după separarea de Shakira: Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spăla” imaginea
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Shakira a vorbit în repetate rânduri despre separarea de Gerard Piqué, iar acum fostul fotbalist a rupt tăcerea, mărturisind că „este foarte fericit cu alegerea făcută”.

Shakira și Gerard Piqué s-au despărțit după 11 ani de relație și, deși a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, acum a vorbit despre evenimentele din viața lui, explicând că cei mai importanți sunt cei doi copii ai lor, Milan și Sasha.

„În ziua în care voi muri vreau să privesc în urmă și să-mi spun că am făcut tot ce mi-am dorit”, a spus el într-un interviu pentru El Pais, explicând că își dorește să rămână fidel principiilor sale, să ia deciziile așa cum simte, nu ținând cont de opinia publică.

”Problema este felul în care percep oamenii lucrurile sau cum presa împachetează totul. Încă fac ce vreau. Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spăla” imaginea”, a mai spus el.

Shakira a lansat mai multe piese în care a vorbit despre separarea de Pique

Pique, în vârstă de 36 de ani, și noua sa iubită, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani, au fost subiectul celor mai recente melodii ale Shakirei. Cântăreața columbiană însă suferă după despărțirea de bărbatul care i-a fost alături 11 ani, astfel că, atacurile la adresa celor doi au curs lanț în ultima perioadă. 

Shakira are mare încredere în piesele ei. "Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă la un psiholog sau un psihanalist", a declarat artista columbiană în primul ei interviu de la lansarea hitului în care îl atacă pe fostul său partener, Gerard Piqué, relatează AFP.

Articole similare

Top citite

Prințul William s-a întors la activitățile publice. Vizită la o asociație caritabilă

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel