Germania. Barman, CONCEDIAT pentru postări anti-război. Oficial ucrainean: PUTINIȘTI germani, purtați aceeași vină!
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Un restaurant de lux din Baden-Baden, frecventat de mulți clienți ruși, a concediat un barman ucrainean pentru opiniile acestuia despre invazia rusă în Ucraina.

Barmanul Ihor Holod, originar din Odesa, a fost concediat de restaurantul de lux Rizzi din Baden-Baden, un oraș în care locuiesc mulți ruși.

Motivul pentru barmanul a fost concediat este că acesta a postat un mesaje în care condamna invazia rusă a Ucrainei.

”Războiul Rusiei împotriva Ucrainei independente a afectat și pașnicul Baden-Baden din Germania. Am fost concediat de la celebrul restaurant Rizzi pentru un protest pașnic împotriva agresiunii Rusiei, pentru postările mele anti-război de pe rețelele de socializare.

Potrivit managementului, postările mele afectează reputația restaurantului. Presupun că rușii nu vor să mai vină aici pentru că angajatul restaurantului sprijină Ucraina (...) Sunt 100% sigur că restaurantul mi-a încălcat drepturile ”, a explicat Holod.

El i-a cerut ambasadorului ucrainean în Germania Andriy Melnyk și ministrului de externe Dmytro Kuleba să ia atitudine.

De asemenea, barmanul ucrainean le cere prietenilor săi din Germania să implice activiști locali pentru drepturile omului, dar și oficiali care ar putea interveni în această situație.

Kuleba: Rizzi, nici cei mai eficienți detergenți nu vor spăla sângele oamenilor nevinovați

Ministrul Afacerilor Externe Dmytro Kuleba a reacționat la incident și a asigurat că Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei oferă asistența consulară necesară.

Ministrul de Externe a spus că a vizitat în repetate rânduri Baden-Baden, un oraș german în care locuiesc mulți ruși.

„Ihor Holod, rezident din Odesa, care lucra la un restaurant local Rizzi, a fost concediat pentru discursul său video către ruși cu privire la războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Mesajul meu către toți Putiniștii (”Putinversteher”) din Germania și din alte părți: sunteți ca piloții avioanelor rusești care ucid civili ucraineni. Cu consimțământul dumneavoastră tacit sau cu sprijinul deschis timp de 27 de zile, copiii ucraineni se ascund în subsoluri de bombele rusești, ucigând 117 și rănind 155. Adulții nu pot să-și îngroape cei dragi din cauza bombardamentelor de artilerie.Sunteți, de asemenea, responsabil pentru crimele de război ale armatei ruse din Mariupol, Harkov, Sumy, Volnovakha, Herson și alte părți ale Ucrainei " a scris Kuleba pe Facebook .

Kuleba s-a adresat și conducerii restaurantului.

Rizzi, tu ești îngrijorat, în Baden-Baden, de reputația pe care o ai în ochii clienților vorbitori de limbă rusă? Ar trebui să înțelegi că reputația ta se apropie de sfârșit chiar acum. În plus, nici cei mai eficienți detergenți germani nu vor spăla sângele oamenilor nevinovați care este pe mâinile tale și ale restaurantului tău”, a subliniat Kuleba.

"Statul ucrainean nu va permite nimănui să-și jignească cetățenii. Nici în Ucraina, nici în străinătate. Vom reacționa dur la cazurile de lipsă de respect", a spus Kuleba.

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...


Top citite
Sursa: captură Youtube System Of A Down Live

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Sursa: Freepik

Unde se termină ficțiunea și începe realitatea? Daniel Radcliffe își separă drumul de J.K. Rowling din cauza comentariilor împotriva transexualilor

Sursa: Freepik

Ritmuri contemporane, esență clasică: "O noapte furtunoasă" revine pe scena Teatrului de Comedie

Sursa: captură Youtube The Late Show with Stephen Colbert

Pierderea Oscarului, o binecuvântare? Ethan Hawke dezvăluie cuvintele unui celebru producător

Sursa: Freepik

Transformă mielul într-o capodoperă culinară: Rețeta savuroasă de stufat!

Sursa: Freepik

Muzeul Satului împlinește 88 de ani și te invită la o serie de evenimente speciale!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

Chitaristul Duane Eddy a murit la vârsta de 86 de ani

Chitaristul american Duane Eddy, cunoscut pentru...

pixel