Gigi Becali ar vinde FCSB, dar nu îl lasă duhovnicul: Nu am binecuvântare
Autor: Florin Ravdan
Data publicării:
Gigi Becali a spus că a cerut binecuvântare de la duhovnic pentru a vinde FCSB, dar nu a primit-o. 

”Nu am binecuvântare (n.r.- să vândă echipa). Am cerut binecuvântare să o vând și nu am binecuvântare de la duhovnic să o vând. Și atunci, nu o fac, deși nu știu dacă e benefică pentru mine echipa. Îmi afectează sănătatea, nu mai e ce a fost. Încerc să-mi mut mintea, să văd partea plină a paharului, că sunt pe locul 2 și joc în cupele europene, dar nu mai am puterea tinereții, ca să pot să duc emoția.

Și atunci, sunt două soluții: ori să elimini emoția, și atunci trebuie bag vreo 10 milioane...5-6 milioane, ca să iau campionatul la pas. Dar după, vine emoția din cupele europene...Nu știu, Dumnezeu o să mă lumineze. M-am legat de chestia asta și mă ține așa...fotbalul mă ține în lacăt și nu mă lasă să renunț. Ar trebui să renunț, dar, să vedem...ce semne îmi mai dă Dumnezeu.", a declarat Gigi Becali, conform Digisport.

Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Becali: Şi-a distrus jucătorii 

”Nu am jucători la Gică (n.r. Farul Constanţa). Toți jucătorii pe care îi are astăzi merită banii. Toți acești copii merită să fie vânduți cu bani. Nu aberațiile lui Gigi Becali de a cere 100 de milioane, 50 de milioane, pentru că și-a nenorocit jucătorii, însă adevărul e că pentru tot ce a făcut Gică Hagi merită să îți dai jos pălăria pentru el și pentru ce jucători minunați a promovat.

În 2017 a meritat, dar în anii ăștia Hagi a construit ceva minunat. Bravo lui. Măcar așa să mai fim și noi mândri, că avem jucători campioni. Au potențial fabulos.

Ciclul ăsta urmează în momentul în care vin jucători. Hagi formează jucători, are un management foarte bun, formează un nucleu bun, vinde, după iar formează.

Iar atunci mereu are un echilibru în echipă. Cu siguranță doi jucători va vinde pentru că are. Are niște copii minunați, niște fotbaliști minunați.

Gică Hagi chiar, zic eu, poate să facă schimbări, poate să emită pretenții. Dacă avem în România un patron de echipă care poate veni să vorbească tactic și care își permite să facă schimbări și care își permite să vorbească despre jocul unei echipe, este Hagi.

Poate Beckham își mai permite că este patron de echipă, la fel. Dar cred că locul unui patron care are creier și care într-adevăr e demn, și om este să stea în locul lui, și să aibă încredere într-un antrenor, și să îl lase să își ducă munca până la capăt, pentru că numai și numai un antrenor știe ce tactică trebuie abordată, doar el știe dacă jucătorii sunt pregătiți sau nu și care să știe unde trebuie să joace”, a spus Anamaria Prodan. 

Articole similare

Conor McGregor își va face mult așteptata revenire în UFC

A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire...


Top citite
Titanic

Noul Titanic va fi împânzit de bărci de salvare

Taylor Swift reacționează după ce Ryan Gosling a cântat All Too Well

Taylor Swift reacționează după ce Ryan Gosling a cântat All Too Well

Foto: Perla Sulina

Apel către agenții economici din turism. Întâlnire la CJ Tulcea, la debutul sezonului

Jon Bon Jovi se gândește să se retragă" din turnee dacă problemele vocale persistă / Bon Jovi

Jon Bon Jovi se gândește să se retragă din turnee dacă problemele vocale persistă

Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport

Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport

România este al treilea mare producător de petrol din UE


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel