Hayley Williams își îndeamnă fanii să nu voteze Donald Trump. „Vreți să trăiți în dictatură?”
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Hayley Williams și-a exprimat clar opinia despre Donald Trump în cadrul iHeartRadio Music Festival din 2024.

Solista trupei Paramore a făcut o pauză în timpul interpretării piesei „Big Man, Little Integrity” pe scena T-Mobile Arena din Las Vegas pentru a-și exprima fără rezerve sentimentele față de candidatul republican la președinție, care se află în cursa electorală împotriva vicepreședintei Kamala Harris la viitoarele alegeri prezidențiale din SUA.

„Project 2025 este planul lui Donald Trump pentru a controla și pedepsi femeile, persoanele sărace, persoanele de culoare și comunitatea LGBTQ+,” a declarat Williams, privind în cameră în timpul transmisiunii în direct pe Hulu. „Este timpul ca toți americanii să se unească și să învingă în sfârșit agenda lui Trump. Și singura modalitate de a face asta este să-l confruntăm la urne. Vreți să trăiți în dictatură? Dacă nu, prezintă-te și votează.”

Williams s-a revoltat și împotriva lui DeSantis

Aceasta nu este prima dată când Williams își exprimă poziția împotriva politicienilor republicani care promovează legi anti-LGBTQ+. Anul trecut, cântăreața hit-ului „Ain’t It Fun” a criticat dur guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, în timpul unui concert la Adjacent Music Festival din Atlantic City, N.J.

„Dacă votezi pentru Ron DeSantis ești mort pentru mine. Este destul de clar pentru toată lumea?”, a spus ea mulțimii.

La începutul acestui an, Paramore a refuzat de asemenea o rezoluție din Tennessee care onora trupa pentru câștigarea unui premiu Grammy, după ce legislatorii statului au blocat o rezoluție similară în onoarea cântăreței Allison Russell.

„Săptămâna aceasta, reprezentantul Justin Jones a propus rezoluții pentru a onora trupa mea, Paramore, și o altă artistă locală din Nashville, Allison Russell, pentru premiile noastre Grammy recente (din câte îmi dau seama, aceste rezoluții nu au nicio greutate legală. Sunt ca un mare ‘bravo’ sau ca atunci când toată lumea dintr-un restaurant îți cântă ‘La mulți ani’),” a declarat Williams pentru The Tennesseean. „Republicanii din Camera Reprezentanților au permis doar trecerea măsurii care recunoaștea victoria trupei Paramore. Au blocat-o pe cea a lui Allison.”

Solista trupei Paramore a adăugat: „Rasismul flagrant al conducerii noastre statale este jenant și crud. Eu, la fel ca și Paramore, vom continua să încurajăm tinerii să voteze având în minte egalitatea.”

Articole similare

Top citite
Fotografie de la Simona Kidric/ Pexels

Sir Brian May și-a dat demisia din organizația de protecție a animalelor unde era vicepreședinte

captură Instagram

Lana Del Rey și Jeremy Dufrene și-au unit destinele

Captura Youtube

O nouă carte detaliază „lupta” lui Chester Bennington împotriva dependenței

50 Cent se dezlănțuie împotriva lui Sean „Diddy” Combs

50 Cent se dezlănțuie împotriva lui Sean „Diddy” Combs

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Ortodocșii îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Cuvios Hariton Mărturisitorul



Cele mai noi articole

50 Cent se dezlănțuie împotriva lui Sean „Diddy” Combs

50 Cent s-a dezlănțuit în legătură cu cearta sa de ani...

Lana Del Rey și Jeremy Dufrene și-au unit destinele

Lana Del Rey, celebra cântăreață în vârstă de 39 de...

pixel