Horoscop 13 mai 2024. Ce zodii au parte de proiecte noi /video
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne anunță previziunile zilei. Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului.

Berbec

Astrele îți recomandă să te pregătești de cheltuieli neprevăzute. Cel mai bine ar fi să verifici dacă ai plătit toate facturile. Ține cât poți de bine de banii tăi și nu face cheltuieli aiurea.

Taur

E o zi bună pentru schimbarea garderobei. E nevoie de o schimbare în modul la care ne raportăm la înfățișarea noastră.

Gemeni

Nu-ți priește neapărat această conjuncție pentru că ai impresia că ceva te ține mereu din spate, exact atunci când pui lucrurile în mișcare. Exact când simți că ai găsit formula perfectă, ți se dau planurile peste cap. Trebuie să fii foarte relaxat și să nu neglijezi somnul.

Rac

Te poți conecta cu alți oameni, să interacționezi într-un mod diferit cu cei pe care îi cunoști deja de ceva timp.

Leu

Ți se aduc diferite evenimente. Ți se aduc surprize de care ești sătul, însă nu e cazul să spui „nu”. O să vezi că poate ieși ceva frumos de acolo.

Fecioară

Foarte mare grijă în tot ce înseamnă zone de călătorii, zone administrative, dacă ai de obținut un dosar, să semnezi documente, e o perioadă în care ar trebui să le amâni cât de mult se poate. Avertizări pe tot ce înseamnă mașini, asigurare.

Balanță

Este un moment în care ajungi la o limită de jos, într-un punct în care îți dai seama că totul depinde de tine. Retrăiești o moarte metaforică, e o perioadă bună pentru introspecție și pentru a permite celorlalți să vorbească mai mult și tu să stai în tăcere.

Scorpion

Ai parte de multă instabilitate pe plan personal, chiar dacă ești sau nu într-o relație. S-ar putea să apară și mici probleme în relațiile parteneriale de la muncă. 

Săgetător

Te apuci de un proiect la serviciu, apare altul și nu te poți ocupa de toate. Sunt multe schimbări pe planul profesional și ești epuizat pentru că aceste proiecte nu-ți plac.

Capricorn

Cei care au copii, s-ar putea să aibă parte de surprize din partea lor pe partea de creativitate. Astăzi vă treziți că sunteți mai vocali ca niciodată.

Vărsător

Ori se strică ceva prin casă, ori auziți o veste din partea familiei, ori e o neliniște permanentă. Sunteți pe jar permanent.

Pești

Spuneți astăzi și ce nu vreți să spuneți, ce nu vor să spună alții, luptați pentru dreptate, dar trebuie mai întâi să vedeți pentru dreptatea cui. Trebuie să fiți atenți la trafic, la ce înseamnă întârzieri, la tot ce se poate strica prin garaj. 

Youtube video image

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel