Horoscop 14 mai 2024. Ce zodie nu ar trebui să se victimizeze /video
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru zodii. Mercur se pregătește să iasă din semnul Berbecului. Și-a oprit retrogradarea pe 25 aprilie, dar și-a mai produs efectele până azi. S-ar putea să spunem astăzi vrute și nevrute.

Berbec

Astăzi ai o neliniște fantastică, mintea este un inamic, pentru că vei avea tendința de a rumina permanent, de a vorbi mult și nu stai deloc cu tine. Dacă ești sigur de propria persoană și dacă stai ancorat, când vezi aceste derapaje ar fi bine să te duci în spate, să te liniștești, dar mulți dintre voi s-ar putea să nu aibă această posibilitate și să vă treziți în tot felul de discuții despre orgoliu. 

Taur

S-ar putea să ai parte de niște coșmaruri la propriu și la figurat. Somnul îți este destul de deranjat, te odihnești destul de greu, ai presimțiri, bănuiești că se întâmplă lucruri. Trebuie să încerci să fii de partea vieții pragmatice.

Gemeni

S-ar putea să recuperezi astăzi timpul, mai ales când e vorba de anumite discuții cu prietenii tăi, de anumite negocieri. Dacă nu ai cerut o validare din partea celorlalți, o vei face acum. 

Rac

Te vei gândi că sunt lucruri pe care nu le-ai spus în discuțiile cu șefii, că ai fi putut spune altfel lucrurilor pe nume. Dacă nu ai zis-o, începi să scrii mesaje, dar ai grijă la tonalitate.

Leu

S-ar putea să simți o sete de cunoaștere, o nevoie de a te educa, de a afla lucrurile într-un mod diferit. Astăzi poți citi o carte, te poți uita la un documentar, o să-ți facă mult bine. 

Fecioară

Acum trebuie să nu vă victimizați sau să vă considerați marionete ale universului. Stați departe de tot e înseamnă victimizare azi.

Balanță

Nu trebuie să aveți voi ultimul cuvânt, trebuie să-l lăsați pe celălalt să îl aibă, fără să vă gândiți că veți avea de pierdut. Dacă aveți dreptate, zilele următoare se va demonstra.

Scorpion

Ciocnirile pe care le-ați avut cu colegii în ultimele săptămâni s-ar putea să aibă o recapitulare zilele acestea. Vă grăbiți pentru că aveți senzația că pe oamenii din jur nu-i duce mintea, nu fac ca voi. Astăzi trebuie să nu forțați pe nimeni cu nimic, să nu schimbați perspective, idei.

Săgetător

Discuțiile cu copiii pot fi mai aprinse, dar și necesare. Pentru cei care nu au copii, își cer drepturile. Trebuie să scăpați de rutină, să veniți cu ceva nou. 

Capricorn

E nevoie de unele reparații, de unele schimbări din casă. Discutați cu membrii familiei și de aici apar contraziceri. Voi vreți ceva, ceilalți altceva și va trebui să faceți compromisuri.

Vărsător

S-ar putea să reușiți să construiți ceva, să puneți bazele unui proiect, fie pe plan profesional, fie pe plan personal. 

Pești

S-ar putea să simți că trebuie să cumperi neapărat niște lucruri pe loc, dar astăzi nu cheltui bani degeaba pe lucruri care s-ar putea să nu-ți folosească.

Articole similare

Substanțele chimice care se găsesc în unele produse lactate

Află în articol ce substanțe chimice care se găsesc în...


Top citite
Foto: Pixabay

Substanțele chimice care se găsesc în unele produse lactate

FOTO: Instagram, @britneyspears

Britney Spears își revine după accidentare și dezvăluie detalii despre o vacanță sălbatică în Mexic /video

Captura Facebook

Slash: Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album

Sursa: captură Youtube Leo Messi

Șervețelul istoric pe care Barcelona a semnat cu Messi se vinde la licitație pentru 762.400 de lire sterline

Îmbătrânirea populației în Europa devine o oportunitate de afaceri pentru investitori/Freepik

Îmbătrânirea populației în Europa devine o oportunitate de afaceri pentru investitori

Will Smith dezvăluie cum Bad Boys 4 a trebuit să se "filmeze în jurul" burticii gravidei Vanessa Hudgens / Facebook

Will Smith dezvăluie cum Bad Boys 4 a trebuit să se "filmeze în jurul" burticii gravidei Vanessa Hudgens


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Slash: Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album

Slash a confirmat că Guns N' Roses "încearcă" să facă un...

Substanțele chimice care se găsesc în unele produse lactate

Află în articol ce substanțe chimice care se găsesc în...

pixel