Horoscop 15 mai 2024. Ce zodie ar trebui să comunice mai mult și ce zodie va fi introvertită /video
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru zodii. Mercur își începe tranzitul în semnului Taurului, al pragmatismului, calculului, stabilității și încăpățânării. Suntem mai calculați, mergem la negocieri, iar tonalitatea va fi diferită.

Berbec

Vei fi mult mai atent la modul în care îți vei gestiona banii. E o perioadă nemaipomenită în care poți să-ți monetizezi talentele, în care să vorbești cu oameni de la care ai ce învăța, mai ales atunci când e vorba de educația financiară.

Taur

S-ar putea să devii mult mai încrezător în propriile forțe, să-ți dai seama care îți sunt talentele. S-ar putea să fii mult mai comunicativ decât de obicei.

Gemeni

Nu îți priește schimbarea, vei fi mai introvertit ca niciodată. Vei avea parte de introspecție, rugăciune. Tăcerea și ascultarea te vor ajuta enorm în perioada următoare. 

Rac

Ai nevoie ca mesajul tău să ajungă la alți oameni, fie că este pe un canal online, fie că este pe unul offline, trebuie să socializezi.

Leu

Trebuie ca cel puțin timp de o săptămână să fii lăudăros, tupeist, îndrăzneț, curajos. Oamenii trebuie să te vadă, să fii cât mai vizibil. Curiozitatea va fi aliatul tău cel mai de preț.

Fecioară

Ai nevoie de a învăța, de a afla lucruri noi. Nu te mai mulțumești cu puțin și vrei tot mai mult.

Balanță

Trebuie să îți cunoști mai bine sistemul de valori, resursele, capacitatea de compromis, de negociere și ai nevoie de ele în toate domeniile vieții. Aș mai avea grijă la facturi neplătite sau la taxe și impozite.

Scorpion

Comunicarea "tovărășească" va fi punctul forte în relația pe care tu o ai. Te poți conecta cu unele persoane de care s-ar putea să-ți placă, dacă nu ești într-o relație.

Săgetător

Partenerul va deveni mult mai tăcut, după care s-ar putea să vorbești la serviciu mai mult decât e cazul. Poți învăța lucruri noi pe plan administrativ.

Capricorn

S-ar putea să glumești, să ai haz, să fii pus pe șotii, să fii mai ironic, să mai înțepi pe ici, pe colo, creezi o atmosferă plăcută în jurul tău, dar ai nevoie de îndrăzneală.

Vărsător

O să discutați mai mult despre propriile emoții. Vei vorbi mult despre ce te înfurie, despre fricile tale, despre neliniști, te vei arăta celor apropiați într-un mod mult mai deschis. Începe o perioadă bună pentru a schimba ceva în locuință.

Pești

Este o perioadă bună pentru cei care au nevoie de decizii, pentru călătorii, studiu și pentru acțiuni cu comunitatea, aveți nevoie de persoane în jurul vostru.

Youtube video image

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel