Horoscop. 3 zodii norocoase în dragoste, în perioada 14-20 noiembrie
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Câteva zodii vor fi mai norocoase în dragoste, în perioada următoare.

În săptămâna care urmează vei observa o legătură între îmbunătățirea relației tale și realizarea a ceea ce contează cel mai mult.

Provocările sunt normale în dragoste, chiar și acele perioade în care te simți deconectat, dar este important să îți amintești că nu acele momente sunt cele care îți definesc relația, ci mai degrabă legătura pe care o ai cu persoana iubită.

Venus se mută în Săgetător, care este principala energie din această săptămână care va afecta pozitiv relația ta.


În loc să te concentrezi pe lucrurile care te-au deranjat în această săptămână, este momentul să conștientizezi toate lucrurile frumoase.

Patru semne zodiacale ale căror relații se îmbunătățesc începând cu 14 noiembrie - 20 noiembrie 2022:


1. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna viitoare se anunță a fi nu doar o săptămână foarte frumoasă din punct de vedere astrologic, ci și una care rezervă mult noroc în dragoste. 


Venus în Săgetător te ajută să îți onorezi propriile nevoi atunci când vine vorba de dragoste și relații. Acest lucru înseamnă că este mai puțin probabil să fii de acord cu ceva care nu este în concordanță cu cine ești, deoarece ești capabil să ai încredere că există un sens în modul în care iubești și cum ai nevoie să fii iubit.

Venus în Săgetător caută semnificație, profunzime și o conexiune incredibilă care nu este doar pasională, ci îți permite să poți continua să crești. Cu Mercur care se deplasează și el în semnul tău, înseamnă că vei putea să vorbești despre aceste chestiuni pe măsură ce apar și să simți că inima și cuvintele tale sunt aliniate una cu cealaltă.

Așa că, dacă în ultima vreme te simți provocat să îți împărtășești sentimentele sau gândurile, atunci acest lucru va ajuta la îmbunătățirea relației tale, de asemenea.

2. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Asteroidul Vesta revine în semnul tău săptămâna și devine mai sensibilă, intuitivă și mai preocupată de ceea ce ai de oferit decât de ceea ce ai de primit. Nu înseamnă că trebuie să te sacrifici pentru ceilalți, dar faptul că te poți concentra pe cât de bine te simți să dăruiești iubire te va ajuta să te recuperezi după orice provocări recente pe care le-ai avut în relația ta.


Vestea bună este că este o energie care nu te afectează doar pe tine, ci și pe partenerul tău, ceea ce înseamnă că amândoi ar trebui să vă simțiți mai darnici în această perioadă. Săptămâna aceasta are loc ultimul sfert de Lună în Leu, care evidențiază aspecte legate de iertare și sănătate.

Să sperăm că, în această perioadă, veți putea elibera orice sentimente de rău sau resentimente adăpostite, ceea ce vă va permite să aveți o conexiune mai coerentă și mai pozitivă în cadrul relației voastre. Pe măsură ce Venus și Mercur se mută în Săgetător în această săptămână, este important să vă amintiți că multe dintre aceleași teme care vor apărea sunt cele care vă ajută să vă simțiți mai profund iubiți de partenerul vostru.

3. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Atunci când planetele devin active în semnul de apă romantic al Peștilor înseamnă că vei începe să vezi evoluții pozitive în cadrul propriei tale relații.

În acest caz, asteroidul Vesta, forța care guvernează lumina ta interioară și pe cea a sentimentelor tale pentru casă, revine în semnul intuitiv și romantic al Peștilor. Acest lucru este important, deoarece de multe ori poți deveni prea concentrat pe ceea ce nu ți se pare corect sau nu este în concordanță cu ceea ce ai nevoie într-un anumit moment cu partenerul tău.

Deși este important să rămâi conștient de orice tipare persistente care au loc, este esențial să te asiguri că nu te împiedici să te bucuri de ceea ce merge bine.


În acest caz, Vesta în Pești te ajută să îți amintești de sentimentele profunde pe care le ai pentru partenerul tău.

Cu cât vă puteți aminti mai mult de acest lucru, cu atât sunteți, de asemenea, capabil să renunțați la acele piese care oricum nu contează cu adevărat. Este în regulă dacă tu și partenerul tău nu sunteți exact la fel, ar fi plictisitor dacă ați fi, dar asigurându-vă că vă amintiți ceea ce contează cu adevărat vă poate ajuta să vă reaprindeți flacăra împreună.

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Cazarea în Costinești, mai scumpă decât în Bali. Venirea lui Travis Scott a aruncat în aer prețurile

Captura Youtube

La ce a renunțat Feli pentru muzică: O să fie golul inimii mele întotdeauna

Captura Instagram

Kim Kardashian a plimbat câinii Madonnei când era copilă

Foto: Pixabay

Praf saharian peste România. Dr. Beatrice Mahler, avertisment: Ce nu este recomandat în astfel de momente

Președintele SUA, Joe Biden

Joe Biden interzice TikTok în SUA! Ce o să se întâmple

Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Impactul Taylor Swift! Ce au făcut fanii cântăreței într-un pub din Londra


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Tradiții de respectat în Vinerea Mare a Paștelui

În Vinerea Mare, o zi importantă din săptămâna Sfintelor...

pixel