Horoscop. Cele mai norocoase semne zodiacale, marți, 18 aprilie 2023
Autor: , Andreea Cercel | Dată: 18 apr 2023, 14:45
Iată care sunt cele mai norocoase zodii astăzi.

1. Berbec  
(21 martie - 19 aprilie) 

Cruzimea ta nu este ceva pentru care să te scuzi. Cele mai profunde sentimente și vulnerabilități ale tale sunt de fapt calitățile care te fac să fii cine ești. Prea des, ferocitatea și determinarea ta de a crea te fac să fii catalogat drept impulsiv sau insensibil, când nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Trebuie să renunți la ceea ce s-a întâmplat și la felul în care au decurs lucrurile.

Nu ai greșit înainte, ci doar că a existat o lecție pe care trebuia să o înveți pentru a putea îmbrățișa un mod de viață mai înalt și mai sănătos. Ascultă-te pe tine însuți ca pe un adevăr și lasă această hotărâre pentru ceea ce este menit pentru tine să te conducă spre noua viață la care ai visat.

Astăzi, pe măsură ce Luna în Berbec se intersectează cu Venus în Gemeni și cu planeta ta guvernatoare, Marte în Rac, vei primi un impuls de determinare și chiar un pic de pozitivism că nu este posibil ca lucrurile să iasă atât de groaznic pe cât te temi că vor ieși. Ai încredere în acest lucru, deoarece este un semn divin din partea universului, precum și realizarea faptului că tot ceea ce ai trăit nu te-a rănit, ci te-a pregătit pentru acest nou drum.  

2. Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 


Concentrează-te pe adevărul pe care vrei să-l vezi. Evită lucrurile pe care le-au spus alții despre tine. Chiar acum, ești pe marginea unei mari schimbări, pe măsură ce pășești în spațiul de aliniere al vieții tale cu adevărul tău interior. Acest lucru se reduce la ceea ce este cel mai important pentru tine. Care sunt prioritățile tale de top? Apoi, angajează-te pe deplin față de ele.

Viața ta nu este menită să fie ușoară tot timpul, dar trebuie să știi să faci față, indiferent de situație. Cercul tău de prieteni ar trebui să te inspire și să te susțină. 

Găsește-ți confortul și încrederea în sentimentele tale, pentru că, deși unele se schimbă de la un moment la altul, altele rămân acolo.

Astăzi, pe măsură ce Luna în Berbec începe să pornească energia pentru Portalul Eclipselor de peste câteva zile, este important să te întorci la ceea ce stârnește bucurie în viață și să îți amintești că acesta este minimul necesar.

3. Rac 
(21 iunie - 22 iulie) 

Te apuci de treabă pentru a-ți manifesta cele mai profunde vise. Multe dintre acestea sunt legate de carieră sau de scopul tău ideal din viață. Îți dai seama acum că poți avea o viață împlinită pe toate fronturile. 

Temerile sau provocările cu care te confrunți în ceea ce privește modul în care s-ar adapta jumătatea ta sau prietenii tăi, la noile schimbări din viața ta, nu sunt motive suficiente pentru a nu urma această cale. Meriți toată împlinirea și bucuria pe care o poți găsi în viață. Și, uneori, asta înseamnă să-ți asumi un risc și să încerci ceva nou. De asemenea, ar putea însemna să devii cineva diferit sau să te complaci într-o latură pe care o faci rar și să-ți permiți să experimentezi ceea ce te face să te simți bine. 

Este un experiment despre cum să trăiești o viață care se simte extrem de bine. Una în care simți că inima ta că este completă.

Articole similare

Top citite
Sursa foto: freepik.com

Alimentele pe care trebuie să le eviți, dacă îți dorești un abdomen plat. Favorizează depunerea grăsimilor pe burtă

Povestea uimitoră a pilotului englez care a întâlnit un OZN

Povestea uimitoare a pilotului englez care a întâlnit un OZN

Agonia lui Lady Gaga: Durerea întregului corp și lipsa tratamentului

Agonia lui Lady Gaga: Durerea întregului corp și lipsa tratamentului

Mama lui Britney Spears a fost forțată să-și ia un job

Mama lui Britney Spears a fost forțată să-și ia un job

Trăsături moștenite exclusiv de la unul dintre părinți

Trăsături moștenite exclusiv de la unul dintre părinți

Cher recurge la ajutor pentru a interveni în problemele fiului său

Cher recurge la ajutor pentru a interveni în problemele fiului său


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

„Dumbledore” din seria „Harry Potter” a murit

Actorul Michael Gambon a murit, joi, la vârsta de 82 de...

Viitorul incert al omenirii: Amenințările ce ne pândesc

Dacă renunțăm acum la arderea combustibililor fosili,...

Nick Cannon, despre Mariah Carey: Ea a fost stânca mea

Nick Cannon exprimă doar apreciere și admirație atunci...