Hugh Grant critică dur partidul conservator al lui Rishi Sunak înainte de alegerile generale din Marea Britanie
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Hugh Grant, cunoscut pentru criticile sale la adresa Partidului Conservator, a lansat un nou atac dur la adresa partidului lui Rishi Sunak, cu doar câteva zile înainte de deschiderea urnelor pentru alegerile generale din Marea Britanie. Actorul a criticat vehement conservatorii, anticipând o „eliminare devastatoare” pentru partidul premierului Sunak.

Marți, 2 iulie, actorul a redistribuit o postare anti-Tory de la prezentatoarea TV Carol Vorderman, care a dezvăluit că un site web ce vizează în mod strategic eliminarea Partidului Conservator și plasarea acestuia pe locul trei a acumulat patru milioane de vizualizări.

„Aproape PATRU MILIOANE DE VIZUALIZĂRI pe site-ul nostru până acum. Doar introduceți codul poștal,” a scris Vorderman. „Putem face istorie ÎMPREUNĂ. Vizăm plasarea conservatorilor pe locul trei, așa cum indică sondajele Survation că se poate întâmpla #TacticalVoting.”

În răspuns, Grant, care a fost un critic constant al conservatorilor, și-a îndreptat fanii către site-ul web, adăugând: „Ei ne-au distrus țara. Hai să-i distrugem.”

Comentariile lui Grant au venit în contextul în care fostul premier Boris Johnson a făcut un ultim apel către alegători să sprijine Partidul Conservator înainte de deschiderea urnelor joi, 4 iulie. În ultimele zile, Sunak a încercat să recâștige sprijinul alegătorilor, afirmând că doar 130.000 de voturi erau necesare pentru a opri o „supermajoritate” a Partidului Laburist, pe care Johnson a descris-o ca fiind „culmea nebuniei” într-un discurs catalogat drept „un nou punct jos al disperării.”

Johnson a atacat, de asemenea, liderul laburist Sir Keir Starmer în discursul său și a îndemnat alegătorii conservatori care se gândeau să voteze pentru Partidul Reformei UK al lui Nigel Farage să se răzgândească, numindu-l pe liderul partidului un „slugă a Kremlinului”.

Grant a fost un critic vocal al guvernului conservator de ani de zile. Când Partidul Conservator a câștigat alegerile generale din 2019, Grant a postat pe Twitter la câteva minute după ce datele sondajului de ieșire au fost publicate, arătând o majoritate covârșitoare pentru Johnson.

Cu alegerile generale din 2024 la orizont, rămâne de văzut cum vor răspunde alegătorii la aceste critici și dacă tacticile de vot recomandate vor avea un impact semnificativ asupra rezultatului final.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel