Ice Spice răspunde criticilor de la festivalul Rolling Loud Europe
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Ice Spice a avut o reacție calmă și indiferentă în fața mulțimii care a huiduit în timpul actului său principal la festivalul Rolling Loud Europe duminică, 7 iulie.

Rapperița de 24 de ani, pe numele său real Isis Naija Gaston, performa la festivalul de muzică din Viena când a început să cânte remixul piesei "Karma" din 2023 a lui Taylor Swift, la care a colaborat, scrie The Independent.

În filmările show-ului care circulă pe rețelele sociale, un grup de spectatori este văzut arătând cu degetul mare în jos și huiduind piesa. Ice Spice este apoi arătată trimițând un sărut în ceea ce pare a fi direcția grupului.

Pe platforma X, mai mulți fani au lăudat-o pe artista "Think U The S*** (Fart)" pentru modul în care a gestionat situația.

"Așa înfrunți criticii," a declarat unul dintre fani.

Un al doilea a felicitat-o pe Ice Spice pentru că a păstrat "clasa", în timp ce un al treilea a spus: "Oamenii trebuie să se calmeze cu huiduielile."

"Eu aș fi huiduit pe ei," a adăugat un al patrulea. "Dacă nu îți place unul dintre prietenii mei cu care am colaborat și ești în publicul MEU, poți să te huidui singur!"

"Este atât de reală pentru asta," a scris altcineva pe Twitter.

Alții au observat că majoritatea celor care huiduiau păreau să fie bărbați.

"Karma" a fost scrisă de Swift, care în prezent se află într-un turneu masiv Eras Tour, în 2022. Ulterior, a făcut echipă cu Ice Spice pentru un remix, care a fost lansat în mai 2023.

"Colaborarea cu Ice Spice la 'Karma' a fost unul dintre cele mai naturale lucruri," a spus Swift într-un clip audio pe Spotify. "Ea a luat legătura prin echipa ei, spunând doar: 'Hey, Ice este un mare fan al lui Taylor de când era mică, ar dori să colaboreze dacă ar fi vreodată posibil.'"

Cântăreața "Anti-Hero" a adăugat: "Ascultam non-stop muzica ei, pregătindu-mă pentru turneul meu, ascultam Ice Spice constant."

"Așa că imediat am obținut numărul ei și i-am spus, 'Hey, ai vrea să faci versiunea ta de 'Karma'? Te regăsești în asta?' Așa că ea s-a implicat cu toată inima."

Cele două au interpretat remixul live pentru prima dată împreună în timpul opririi turneului Eras al lui Swift în New Jersey după lansare.

Cele două au rămas prietene, Ice Spice alăturându-se lui Swift la Super Bowl 2024 pentru a-l încuraja pe iubitul lui Swift, Travis Kelce, tight end la Kansas City Chiefs.

Vorbind pentru Billboard în martie, Ice Spice a dezvăluit sfaturile pe care i le-a dat Swift în timp ce erau în studio.

"Când eram în studio cu Taylor, nu voi uita niciodată asta," a spus Ice Spice. "Mi-a spus, 'Indiferent de ce, continuă să faci muzică și totul va fi bine."

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel