Îl va susține Taylor Swift în 2024? Biden spune că este "clasificat"
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Președintele american Joe Biden a luat în derâdere teoriile conspirației despre el și vedeta pop Taylor Swift în timpul unei apariții la o emisiune nocturnă și a avut un răspuns pregătit la întrebarea dacă ea îl va susține în 2024: este clasificat.

În timpul unei apariții la emisiunea "Late Night with Seth Meyers" de la NBC, luni, Biden, un democrat, a glumit cu Meyers, un comediant, despre teoriile conspirației conform cărora președintele și cântăreața și compozitoarea sunt în "cârdășie". Meyers a spus că un sondaj recent a arătat că 18% dintre americani cred că Biden și Swift lucrează cumva împreună, potrivit Reuters.

"Puteți confirma sau infirma faptul că există o conspirație activă între dumneavoastră și doamna Swift?". l-a întrebat Meyers pe Biden.

"De unde aveți această informație?", a glumit președintele, în hohote de râs. "Este clasificată".

Swift, a cărei popularitate masivă în rândul tinerilor ar fi un avantaj pentru președinte în contextul în care candidează pentru realegere în 2024, l-a susținut pe Biden în 2020, a precizat cu bucurie președintele.

"Credeți că s-ar putea să se întoarcă din nou?". a întrebat Meyers.

"Ți-am spus, este clasificat", a răspuns Biden.

Apariția lui Biden în emisiune, care a fost înregistrată luni și difuzată marți dimineața devreme, este cea mai recentă încercare a președintelui de a se conecta cu persoane mai tinere și de a risipi îngrijorările legate de vârsta sa, după ce un raport al unui consilier special a ridicat întrebări cu privire la memoria și acuitatea sa mentală.

Biden, în vârstă de 81 de ani, a remarcat că fostul președinte Donald Trump, probabilul său rival republican, în vârstă de 77 de ani, era apropiat de el ca vârstă și a avut propriile probleme cu scăpările verbale.

"Trebuie să te uiți la celălalt tip. Este la fel de bătrân ca și mine, dar nu-și amintește nici măcar numele soției sale", a spus Biden, referindu-se la recenta apariție a lui Trump la conferința conservatoare CPAC, în care unii au crezut că acesta s-a referit la soția sa, Melania, ca fiind "Mercedes".

Mercedes Schlapp, un fost oficial de comunicare la Casa Albă a lui Trump, este unul dintre organizatorii CPAC. Este posibil ca referirea fostului președinte să se fi adresat ei.

Biden a încercat, de asemenea, să abordeze preocupările legate de vârsta sa, comparând politicile sale cu cele ale lui Trump în domenii precum avortul. Biden susține dreptul femeilor la avort; Trump și-a exprimat mândria de a numi trei noi judecători la Curtea Supremă în timpul mandatului său, care au contribuit ulterior la abrogarea deciziei istorice Roe vs. Wade, care a garantat dreptul la avort la nivel național.

"Este vorba despre cât de vechi sunt ideile tale. Uite, vreau să spun, acesta este un tip care vrea să ne ducă înapoi", a spus Biden, referindu-se la Trump. "Vrea să ne ducă înapoi în Roe vs. Wade. Vrea să ne ducă înapoi într-o serie întreagă de probleme".

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel