Început de ianuarie mai cald decât normalul, dar vremea se schimbă în următoarele trei săptămâni
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Meteorologii anunță un ianuarie care se va încadra în limitele climatologice ale perioadei.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că până la finalul lunii ianuarie temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această această, pe întreg teritoriul României. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi diferite în fiecare regiune.

În săptămâna 03.01.2022 – 10.01.2022, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în toate regiunile. Cel mai cald va fi în sud și local în centru și est. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice și nordice, dar și local deficitar la munte și în sud-estul extrem, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 10.01.2022 – 17.01.2022, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 17.01.2022 – 24.01.2022, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Și regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință ușor deficitară, local, în sudul și vestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Citește și: 1 ianuarie 2022: Salariul minim, punctul de pensie şi alocaţia cresc, însă electricitatea şi carburanţii se scumpesc

Articole similare

Top citite
Captura Youtube

Alin Oprea a dezvăluit povestea emoționantă din spatele piesei "Atât de Singur"

Sursa: captură Youtube DC NEWS

Horoscop 13 mai 2024. Ce zodii au parte de proiecte noi /video

Captura Youtube

Victoria la Eurovision 2024: Nemo susține introducerea opțiunii pentru al treilea gen în Elveția

Sursa: captură Youtube TVR

Moare sau nu moare regele? Victor Rebengiuc: "Nu am nimic special"

Sursa: Freepik

Dorul, sentiment românesc. De ce nu putem traduce termenul în alte limbi

Sursa: captură Youtube Xtra Night Show

Cream se topește din nou după o fostă iubire. Unde s-a mutat artista? /video


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel