Însărcinată în 6 luni, Daniela Crudu nu poate scăpa de un obicei nesănătos. Poate fi destul de periculos
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Daniela Crudu a dezvăluit cum se simte în prezent, vedeta fiind însărcinată pentru a doua oară.

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta are deja 6 luni de când poartă în pântece un băiețel, cu care a rămas gravidă la scurt timp după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță. Chiar dacă vestea a luat-o prin surprindere pe vedetă, aceasta a fost extrem de fericită să afle că va deveni, din nou, mamă. Mai mult, pentru a nu pune nicio clipă în pericol sănătatea bebelușului, Daniela Crudu dezvăluie cum și-a schimbat și stilul de viață, care este unul total diferit față de cum vedeta era obișnuită în trecut. Astfel, dacă odinioară Daniela Crudu era extrem de atentă la silueta sa perfectă, era sufletul petrecerii și nu rata nicio ocazie de distracție, acum, aceasta spune că nu mai trăiește aceeași viață haotică, ba mai mult, interesul pentru numărul afișat pe cântar e de domeniul trecutului, întrucât bruneta prioritizează sănătatea bebelușului său.

„Mă simt grăsuță, nici măcar nu m-am cântărit, pentru că nu vreau să intru în depresie, eu vreau să mănânc, să mă alimentez bine. Mă gândesc că poate așa o să țin cont de ce mănânc, și nu vreau, încerc să mănânc sănătos, dar nu pun frâne, dacă mi-e foame, mănânc. Nu prea am pofte, doar de porumb fiert am avut, exact ce nu găsești.”, povestește Daniela Crudu, în cadrul emisiunii WoWNews, de pe Youtube. 

Câte țigări fumează pe zi

Totuși, deși spune că-și dorește să ducă un stil de viață extrem de sănătos, Daniela Crudu mărturisește că nu poate renunța la un viciu, fumatul. Spre deosebire însă de fosta sa sarcină, când obișnuia să apeleze zilnic la un număr mai mare de țigări, acum aceasta spune că încearcă să nu depășească limita a 5 bucăți pe zi.

„Încerc să fumez doar 5 țigări pe zi, eu spun din experiența mea ce vreau să repar, poate atunci (n.r în prima sarcină) fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, vreau să fiu strictă, să nu fac niciun pas greșit. Nu mai vreau să fiu haotică „Lasă că merge și așa”, nu merge și așa că nu e așa, dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte.”, a mai dezvăluit aceasta.

„Nu am planificat copilul”

Chiar dacă nu se imagina vreodată a fi mămică a doi copii atât de curând, bruneta primește cu sufletul deschis provocările pe care viața i le-a adus în față și este fericită că are alături o familie frumoasă și din ce în ce mai numeroasă.

„Nu am planificat copilul, a venit așa. Eu până la vârsta asta nu am rămas niciodată însărcinată și mi-am dorit, eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate. M-am bucurat, apoi mă gândeam că iar trebuie să trec prin asta, iar cezariană. Îmi fac stresul ăsta singură.

Sincer, mamă de doi copii nu mă vedeam așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit, dar nu s-a întâmplat, dar totul e când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi.”, mai spune Daniela Crudu, în cadrul aceleiași emisiuni.

Articole similare

Piesa zilei: Wrong Side of Heaven | Five Finger Death Punch

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că...


Top citite
Sursa: Freepik

Programul special de Paște al mall-urilor și magazinelor din București

Sursa: Freepik

Dincolo de Club 27: Cum mor cântăreții, în funcție de genul muzical

Captura Facebook

Britney Spears susține că paramedicii au venit „ilegal” după incidentul de la Chateau Marmont

Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Sursa: Freepik

Eurovision 2024: Finala grandioasă de la Malmö. Totul despre concurs

Sursa: Freepik

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Wrong Side of Heaven | Five Finger Death Punch

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

Ce NU trebuie să faci în noaptea de Înviere

În noaptea de Înviere, există unele lucruri pe care...

Tradiții și obiceiuri în noaptea de Înviere

În noaptea de Înviere, ortodocșii practică o serie de...

pixel