Ion Țiriac spune că implicarea alături de Mircea Lucescu nu e o glumă: "Îi fac și teren de fotbal" 
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Ion Țiriac spune că ar investi la Dinamo alături de Mircea Lucescu, dar doar la nivel de juniori. Acesta s-a plâns și de birocrația din România. 

Declarațiile au avut loc în marja turneului de tenis de la Otopeni. 

"Eu sunt foarte mulţumit de turneu, e impresionant că oamenii şi-au adus aminte şi că încă din prima zi nu am mai avut niciun bilet. Te face să te gândeşti... dar aici, în această bază, e greu să măreşti cu încă 1.000 de locuri. Foarte greu cred că o să iau aprobările ca să fac stadionul de tenis de data asta, pentru că legea fundaţiilor care trebuia să iasă nu a mai ieşit. Şi atunci ne-am luat la revedere de la acea sală de 13-15.000 de locuri. Însă stadionul de tenis se face, academia de tenis se face, însă durează până luăm aprobările. Arena de tenis va fi la Otopeni, împreună cu academia alături de cele 20 de terenuri de tenis. Deci tot ce s-a promis se face, la fel şi piscina olimpică şi sala pentru Nadia. Iar dacă Lucescu vrea o şcoală de fotbal, n-am glumit, îi fac şi teren de fotbal tot acolo. Avem loc, avem ce să facem, am şi fonduri, pentru că mi le-a dat fundaţia. Deci tot acest complex se face, dar durează birocraţia", a precizat Ţiriac.

Țiriac și-a păstrat și gândul de a investi la Dinamo, dar doar la secția de juniori, nu pentru echipa mare care ar cere sume uriașe de bani. Omul de afaceri spune că a vrut să facă ceva la Brașov, dar nu a fost lăsat de politicienii de acolo, care în Consiliul Local au votat contra lui. 

"La Dinamo? Eu nu mă pricep la fotbal. Şi dacă spun că aş face ceva cu Lucescu, aş face-o pentru copii, pentru nimic altceva. Eu nu am putut avut succes la mine, la Braşov, unde am vrut să fac patinoarul de hochei... şi cei de acolo au votat să nu-l fac. E ceva de neconceput să nu vrei când vine cineva şi îl face gratis şi îţi dă cheile".

Articole similare

John Cena a anunţat se va retrage din wrestling în 2025

John Cena a anunțat că WrestleMania 41 va fi ultima sa...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel