Iuliana Beregoi, despre DORINȚA pe care o are la 18 ani: Am mare încredere în mine
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Iuliana Beregoi își sărbătorește în curând vârsta majoratului, având deja și o dorință pentru acel moment special din viața ei.

Iuliana Beregoi se bucură de clipe de neuitat în Turcia, acolo unde este în vacanță împreună cu familia ei. Chiar dacă și-a propus să nu mănânce prea mult în concediu, artista spune că nu a reușit să se țină de plan, pentru că mâncarea este foarte diversă și delicioasă. Totuși, aceasta a încercat să facă mai mult sport, pentru a echilibra situația, însă a renunțat și la această idee, din cauza lipsei de timp.

„Nu știu alții cum sunt, dar eu când sunt în vacanță mănânc 24 din 24. Zici că am venit la îngrășat. Înainte să ajung în Belek am zis că mă apuc de dietă, că țin regim, dar ce primire am avut…M-au întâmpinat cu multe dulciuri, dimineața când mă trezesc mă așteaptă micul dejun, când mă întorc de la cumpărături, iar găsesc mâncare în casă. Cum aș putea să nu mănânc. Țin dietă acasă. „Problema” este că aici în resort nu au doar mâncare turcească, ci de toate felurile: pizza, sushi, tot ce vrei”, ne-a mai povestit amuzată Iuliana.

În prima zi am fost la sală, că apoi nu am mai avut timp. Sincer nu am avut timp să fac prea multe activități în vacanța asta, dar am avut timp liber în care am putut să mănânc foarte mult. Îmi pare rău acum că nu am apucat să fac mai mult sport, pentru că sportul este important în viața noastră. Nu doar ca să arătăm bine, ci pentru a ne simți bine.  Sportul mă ajută foarte mult la respirație. De când fac sală mi-am dat seama că mă ajută foarte mult să nu mai obosesc în timp ce dansez. Dansez, cânt și nu mai obosesc, iar asta pentru că am început să fac foarte mult cardio și m-a ajutat.”, a dezvăluit Iuliana Beregoi, potrivit ego.ro

În curând, artista devine majoră

În luna iulie Iuliana va deveni oficial majoră și, chiar dacă teoretic se spune că aceasta este vârsta la care poți face tot ce vrei, artista spune că nu vor interveni prea multe schimbări în viața ei. 

„Și după ce fac 18 ani o să rămân tot copil. Tata mi-a zis că toată viața o să fiu copil, atât timp cât el trăiește. 18 ani nu o să schimbe prea multe. Deci în continuare or să mă întrebe unde sunt, ce fac, când vin acasă. Cred că și atunci când o să mă mut singură or să mă verifice dacă am ajuns cu bine, dacă m-am pus în pat.

„Încă nu mă mut singură. Nu sunt eu pregătită să fac acest pas, să am atâtea chestii pe capul meu. Sunt super bine așa. Mama îmi gătește, face curat după mine și sora mea, Ana. Sunt foarte bine așa. O să încerc să lungesc chestia asta, să nu mă mut prea repede singură.”, a dezvăluit ea.

Care este dorința Iulianei Beregoi la 18 ani

Totuși, aceasta are o dorință pe care abia așteaptă so o îndeplinească, odată cu vârsta majoratului. 

„Îmi iau carnetul. Nu îmi este deloc teamă, am mare încredere în mine. Mai întâi carnetul și apoi mașină. Sau nu contează, poate să fie prima dată și mașina, chiar nu contează. Îmi doresc o mașină puternică. De trei ani tot zic că îmi doresc un anumit model, recunoscut pentru mașinile foarte puternice”, a mai declarat Iuliana.

Articole similare

Top citite
Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina

Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă distincţie la gala premiilor Ivor Novello

Photo by @solenfeyissa/Unsplash

Sony a primit peste 800.000 de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor de către TikTok


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent a confirmat că va lansa un documentar în care va...

pixel