Janet Jackson îşi cere scuze în urma unor comentarii referitoare la identitatea rasială a Kamalei Harris
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Cântăreaţa americană Janet Jackson a transmis scuze duminică după ce a afirmat într-un interviu recent că vicepreşedinta Statelor Unite, Kamala Harris, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, nu este afro-americană, acuzând o "dezinformare", relatează luni agenţia EFE.

"Janet îşi cere scuze pentru orice confuzie cauzată şi recunoaşte importanţa unei reprezentări corecte în discursul public", a declarat agentul cântăreţei, Mo Elmasri, într-un comunicat trimis unor mass media americane, printre care The Washington Post.

"Apreciem oportunitatea de a aborda această temă şi ne vom angaja în continuare să promovăm unitatea. Ea o respectă profund pe vicepreşedinta Kamala Harris şi realizările acesteia ca femeie de culoare şi indiană", a mai spus agentul artistei.

În timpul unui interviu publicat sâmbătă în cotidianul britanic The Guardian, Janet Jackson a susţinut că a auzit că Harris nu ar fi afro-americană şi că tatăl vicepreşedintei era alb, ceea ce este fals.

Comentariile lui Janet Jackson vin pe fondul creşterii numărului de dezinformări cu privire la originile Kamalei Harris. În iulie, în timpul unei apariţii publice, rivalul ei la alegerile din noiembrie, fostul preşedinte republican Donald Trump, a pus la îndoială faptul că Harris este afro-americană.

Kamala Harris este fiica cea mare a cuplului de imigranţi Shyamala Gopalan, cercetătoare din India în domeniul cancerului, şi Donald Harris, economist din Jamaica, cei doi divorţând când ea avea şapte ani.

De-a lungul carierei sale, Harris s-a identificat drept afro-americană, aducând totodată un omagiu rădăcinilor indiene ale mamei sale. Vicepreşedinta a studiat la Universitatea Howard, o instituţie istoric legată de comunitatea de culoare din Statele Unite. 

Articole similare

Cea mai mare temere a lui Miley Cyrus

Miley Cyrus este preocupată de posibilitatea de a fi...


Top citite
Captura Instagram

"Like a Virgin" în fustă mini la 66 de ani. Madonna este mai sexy ca niciodată

Captura Instagram

Delia se "ceartă" cu un fan pe TikTok: Să-mi lași numărul soției

Foto: Agerpres

De unde provine numele de scenă EMINEM. Fanii au rămas uimiți

Fotografie de la Designecologist/Pexels

Se schimbă totul! Echinocțiul de toamnă aduce surprize neașteptate pentru români

Captura Youtube

Cornel și Iustina, la testul poligraf! Concurentul a recunoscut atingerile intime cu o ispită

Captura Facebook

Mihai Albu într-un nou SCANDAL cu Iulia Albu. Designer-ul de pantofi i-a aruncat rochia de mireasă



Cele mai noi articole
pixel