Janet, sora lui Michael Jackson, a găsit fericirea alături de fiul ei: Pur și simplu iubesc să fiu mamă
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Janet, sora lui Michael Jackson, și-a îndeplinit visul de a fi mamă la 50 de ani, însă se simte extrem de împlinită, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu.

În vârstă de 56 de ani, celebra artistă a vorbit despre ce înseamnă pentru ea să fie mamă și cât de fericită o face Eissa, fiul ei de șase ani.

„Poate pentru că nu mai sunt atât de timidă ca înainte, poate că sunt mai deschisă și îmi doresc să împărtășesc mai mult din viața mea, dar acum mă simt confortabil să vorbesc despre ea, despre fiul meu, despre Eissa”, a declarat ea, potrivit People.

De-a lungul timpului a fost numită cântăreață, câștigătoare a premiului Grammy, actriță, producătoare, filantropistă și mamă, însă doar titulatura din urmă i-a umplut inima de fericite.

„Așa evoluează iubirea în cele din urmă. Mama este singurul titlu care mă face să am acel sentiment de recunoștință”, a spus ea zâmbind.

„Mă bucur mult. Mă bucur de fiecare moment, chiar și când sunt obosită. Chiar și când am nevoie de o pauză. Sunt fericită și îndrăgostită”, a mai spus ea.

Janet Jackson nu a avut o relație ușoară cu fratele ei

În documentarul lansat la începutul acestui an, pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a albumului omonim de debut al artistei,  Janet Jackson a vorbit despre fratele ei, regretatul Michael Jackson, dezvăluind că acesta a criticat-o mult timp din cauza greutății sale, numind-o „porc” sau „vacă”.

Cântăreața este protagonista unui documentar lansat la sfârșitul lunii ianuarie, iar în cadrul acestuia, ea a dezvăluit că fratele ei obișnuia să o critice din cauza kilogramelor în plus.

„Au fost dăți când Mike obișnuia să mă necăjească punându-mi diferite porecle. Porc, cal, vacă. Cu siguranță ar râde de acele vremuri, așa cum fac și eu acum, însă, cumva, vorbele lui m-au rănit. Stima de sine a avut de suferit.”, a explicat ea, potrivit Metro.

„Când cineva îți spune că ești prea grasă, cu siguranță te afectează.”

Janet și-a uimit fanii în urmă cu șase ani, atunci când s-a aflat că a dat naștere unui băiețel. Aceasta a devenit mamă la 50 de ani, iar la scurt timp s-a despărțit de tatăl copilului, multi-miliardarul din Quatar Wissam Al Mana. În 2019 s-a mutat în Londra cu cel mic.

Articole similare

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Printul Harry

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate / Facebook

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate

Captura Youtube

Preotul robot cu inteligență artificială „Părintele Justin” este excomunicat din biserică după doar o zi


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a...

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate

Paris Hilton susține că cel de-al doilea album de studio...

pixel