Jennifer Aniston deschide ușa trecutului: Porecla primită la școală
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Pe vremea când era elevă la școală, actrița Jennifer Aniston (54 de ani) avea o poreclă interesantă dată de colegi, iar acum își dorește să o dezvăluie. Cum o numeau pe vedetă în acele vremuri?

În perioada în care era elevă la școală, actrița Jennifer Aniston (54 de ani) era cunoscută cu o poreclă interesantă, iar acum vrea să o împărtășească. Cum era numită actrița în acele vremuri de către colegi?

De-a lungul prieteniei, oamenii obișnuiesc să atribuie porecle speciale pentru a arăta afecțiunea, iar Jennifer Aniston nu este o excepție. Dacă anterior a fost dezvăluit că prietena ei, make-up artistul Angela Levin, o numea "Mamma", recent, Jennifer Aniston a mărturisit că în timpul școlii, colegii i-au acordat o altă poreclă.

Cum o numeau colegii de școală pe Jennifer Aniston 

Poreclele sunt bazate pe caracteristici, trăsături de personalitate sau hobby-uri ale unei persoane, însă în cazul lui Jennifer Aniston lucrurile au stat diferit...

Vedeta de la Hollywood a povestit într-un interviu că, pe vremea când mergea la școală, colegii îi spuneau „Lola‟, iar ceea ce este și mai interesant este că acest nume nu provine de la vreo trăsătură de personalitate de-a ei, ci de la un obiect de suflet al vedetei.

Jennifer Aniston a explicat ce i-a inspirat pe colegi să o numească astfel: 

„Mi-aș dori să existe o poveste cu sens profund în spate, dar Lola a fost, de fapt, numele primei mele mașini când m-am mutat în California. Lola a devenit porecla mea‟. 

Își dorește să facă acest nume cunoscut  

Au trecut ani de zile de când Jennifer Aniston și-a terminat studiile, însă porecla „Lola‟ i-a rămas tipărită în minte. Prin urmare, vedeta a decis, de curând, să lanseze o linie cu produse de îngrijire a părului sub acest nume: „Când a sosit momentul să găsesc un nume pentru firma mea, acesta mi s-a părut numele perfect pentru linia mea de îngrijire a părului‟, a povestit actrița, potrivit publicației „Mirror‟. 

Articole similare

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...


Top citite
Captura Youtube

Azi e ziua lui Rick Savage! Basistul trupei Def Leppard a împlinit astăzi 63 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...