Joe Biden, o nouă gafă. S-a adresat unei parlamentare americane decedate, în timpul unui discurs. "Unde e Jackie?" - Video
Autor: radiodcnews Team | Dată: 29 sep 2022, 13:21
Joe Biden s-a adresat miercuri, în timpul unui discurs, unei parlamentare americane decedate.

Joe Biden ajunge în atenția presei cu o nouă gafă. Preşedintele american s-a adresat miercuri, în timpul unui discurs, unei parlamentare americane decedate, ceea ce a generat numeroase întrebări din partea presei la conferinţa de presă săptămânală a purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, relatează Agerfpres, citând AFP.

"Unde e Jackie?", a întrebat liderul democrat în vârstă de 79 de ani, în timpul unei alocuţiuni consacrate luptei împotriva obezităţii şi insecurităţii alimentare.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care se află aici", a spus Joe Biden, menţionându-i pe alţi doi legislatori implicaţi în mod special în aceste eforturi, un republican şi un democrat.

Cum a murit femeiaBiden a părut să o caute cu privirea în sală pe fosta membră a Camerei reprezentanţilor Jackie Walorski, o politiciană republicană din Indiana care a murit la începutul lui august într-un accident de maşină şi care era foarte angajată în lupta împotriva malnutriţiei.

Între altele, Walorski a contribuit activ la pregătirea unui summit consacrat acestei probleme, chiar evenimentul la care a luat cuvântul miercuri Joe Biden.

După moartea ei, Casa Albă a publicat un comunicat în care preşedintele american s-a declarat "şocat şi întristat".

Ce explicații au dat reprezentanții lui Joe BidenBombardată cu întrebări pe acest subiect, miercuri, pentru a afla dacă Biden a uitat că Walorski a decedat, purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei, Karine Jean-Pierre, a evitat să dea un răspuns concret.

Biden "se gândea foarte intens la ea" în cursul acestui eveniment la organizarea căruia Walorski a contribuit activ, s-a limitat să spună purtătoarea de cuvânt.

"Nu consider că este ceva îngrijorător", a adăugat ea, la insistenţele reporterilor.

Karine Jean-Pierre a mai precizat că preşedintele şi-a propus deja ca vineri să întâlnească familia reprezentantei decedate pentru a aduce un omagiu luptei sale "remarcabile" împotriva malnutriţiei.

Primul gest al lui Joe Biden, a doua zi după căzătura de pe bicicletă: Joc de glezne

După ce a făcut o planetă întreagă să tresară, de bucurie sau de teamă, în urma căzăturii din luna iunie, domnul Joe Biden a ținut să arate că totul este în ordine.

Președintele Biden a făcut un mic joc de glezne pentru a arăta tuturor că se simte foarte bine, la doar câteva ore după ce a căzut de pe bicicletă.

Biden, în vârstă de 79 de ani, a dansat câțiva pași pe trotuar în fața Bisericii Romano-Catolice Sf. Edmond din Rehoboth Beach, din Dellaware, în timp ce ieșea de la liturghia parohiei de la 16:00, sâmbătă seara.

„Cum vă simțiți, domnule?”, a strigat un membru al grupului de presă prezidențial în timp ce Biden cobora pe treptele din față a bisericii, așa cum se vede în videoclip.

Ca răspuns, Biden a sărit în sus și în jos, fără să spună nimic, cu mâinile întinse, apoi a ridicat ambii pumni, zâmbind, în timp ce trecătorii de cealaltă parte a King Charles Avenue aplaudau. Vezi imaginile AICI.

Articole similare

Top căutări pe Google în 2022

Vezi în articol topul căutărilor românilor pe Google în 2022.

Moscova acuză Ucraina că a atacat teritoriul Rusiei cu drone

Mosocva acuză un atac ucrainean cu drone asupra unor...


Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole

Top căutări pe Google în 2022

Vezi în articol topul căutărilor românilor pe Google în 2022.