Johnny Depp i-a surprins pe copiii internați într-un spital din Spania: O vizită plină de magie
Autor: Tudor Polojan
Data publicării:
Actorul Johnny Depp a oferit o surpriză de neuitat copiilor internați la Spitalul Universitar Donostia din San Sebastián, Spania, unde s-a prezentat costumat în legendarul său personaj, Căpitanul Jack Sparrow din seria „Pirații din Caraibe”. Evenimentul a avut loc joi, 26 septembrie, în timpul participării actorului la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastián.

Depp, în vârstă de 61 de ani, se afla în Spania pentru a promova noul său film și, într-un moment emoționant, a decis să își ia o pauză de la festival pentru a vizita copiii internați în secțiile de pediatrie și oncologie ale spitalului. Îmbrăcat în costumul său iconic, actorul a adus zâmbete și bucurie micuților pacienți, cu care a discutat, s-a jucat și a glumit, fără să iasă din pielea personajului, relatează cotidianul local El Diario Vasco.

Spitalul Universitar Donostia a postat pe rețelele sociale mai multe imagini cu vizita emoționantă a actorului, exprimându-și recunoștința: „Din partea întregului personal al Spitalului Universitar Donostia, dorim să-i mulțumim infinit lui Johnny Depp pentru timpul său, sprijinul și energia sa, precum și Festivalului de Film de la San Sebastián pentru că a facilitat această vizită”.

Aceasta nu este prima dată când Depp face astfel de gesturi generoase. Actorul a mai vizitat secțiile de pediatrie ale spitalelor din întreaga lume, inclusiv în Vancouver, Paris, Londra și Brisbane, Australia, precum și în mai multe orașe din Statele Unite. Aparițiile sale în costumul de Jack Sparrow sunt întotdeauna bine primite și aduc un strop de magie copiilor internați.

Depp a devenit cunoscut la nivel mondial pentru interpretarea sa din seria „Pirații din Caraibe”, în care a jucat alături de Orlando Bloom și Keira Knightley. Prima parte a francizei, „Blestemul Perlei Negre”, a fost lansată în 2003, urmată de alte patru filme care au consolidat popularitatea personajului său.

Vizita la spital vine la scurt timp după lansarea filmului „Modi: Trei zile pe aripa nebuniei”, regizat de Depp, care a avut premiera la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la San Sebastián. În cadrul unei conferințe de presă din 24 septembrie, actorul a vorbit despre conexiunea sa personală cu subiectul filmului, artistul italian Amedeo Modigliani, menționând cu umor provocările din viața sa personală.

„Toți avem o poveste. Da, putem spune că am trecut prin anumite lucruri, dar sunt bine”, a declarat Depp în cadrul conferinței, făcând referire la procesele sale judiciare mediatizate. De asemenea, el a făcut aluzie la celebrul proces de defăimare împotriva actriței Amber Heard, proces care a fost transmis în direct și a captat atenția publicului din întreaga lume.

După încheierea festivalului, Johnny Depp va deschide o expoziție interactivă și experimentală numită „A Bunch of Stuff” în New York, pe 4 octombrie, ceea ce arată că actorul rămâne activ și implicat în multiple proiecte artistice, în ciuda provocărilor recente din viața sa.

Gestul său emoționant de la spital a adus o rază de lumină copiilor internați, iar implicarea sa continuă în activități caritabile arată că Johnny Depp, indiferent de controversele personale, rămâne un simbol de bunătate pentru fanii săi din întreaga lume.

Articole similare

50 Cent se dezlănțuie împotriva lui Sean „Diddy” Combs

50 Cent s-a dezlănțuit în legătură cu cearta sa de ani...

Lana Del Rey și Jeremy Dufrene și-au unit destinele

Lana Del Rey, celebra cântăreață în vârstă de 39 de...


Top citite
Fotografie de la Simona Kidric/ Pexels

Sir Brian May și-a dat demisia din organizația de protecție a animalelor unde era vicepreședinte

captură Instagram

Lana Del Rey și Jeremy Dufrene și-au unit destinele

Captura Youtube

O nouă carte detaliază „lupta” lui Chester Bennington împotriva dependenței

50 Cent se dezlănțuie împotriva lui Sean „Diddy” Combs

50 Cent se dezlănțuie împotriva lui Sean „Diddy” Combs

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Ortodocșii îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Cuvios Hariton Mărturisitorul



Cele mai noi articole

50 Cent se dezlănțuie împotriva lui Sean „Diddy” Combs

50 Cent s-a dezlănțuit în legătură cu cearta sa de ani...

Lana Del Rey și Jeremy Dufrene și-au unit destinele

Lana Del Rey, celebra cântăreață în vârstă de 39 de...

pixel