Săptămâna Modei masculine de la Paris va fi deschisă de casa Louis Vuitton cu o defilare la Muzeul Luvru
Planeta noastră se află în pragul trecerii mai multor puncte de cotitură, care odată trecute, vor produce o cascadă de schimbări ecologice în întreaga lume, potrivit Science Alert.
Valurile extreme de căldură, secetele, inundațiile și furtunile devin din ce în ce mai frecvente și mai intense; energia prinsă de atmosfera Pământului și de oceane care se stinge ca o băutură răcoritoare carbogazoasă sub presiune.
Acum, un nou studiu care simulează viitorul Pământului până în 2100 arată cât de fundamentale sunt schimbările temperaturii și precipitațiilor, ce ar putea modifica climatul la nivel local, atât de mult încât ar trebui să redesenăm hărți concepute pentru prima dată în anii 1880.
„Până la sfârșitul secolului, se estimează că 38% până la 40% din suprafața terestră globală va fi într-o zonă climatică diferită de cea de astăzi”, scrie echipa de cercetători, condusă de autorul principal Paul Dirmeyer, un climatolog la Universitatea George Mason din Virginia, Statele Unite.
În funcție de modelele climatice folosite de cercetători pentru a genera proiecții ale schimbărilor globale viitoare, aceste estimări ar putea crește și mai mult, astfel încât aproape 50% din suprafața terestră a Pământului ar putea fi împinsă într-o zonă climatică necunoscută.
O nouă rundă în lupta prinţului...
Nicki Minaj le-a lăudat pe...
O nouă rundă în lupta prinţului...
Nicki Minaj le-a lăudat pe...