Justin Timberlake a fost eliberat. Acesta fusese acuzat de conducere sub influența alcoolului în New York + prima poză a poliției
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Justin Timberlake a fost pus sub acuzare pentru conducere sub influența alcoolului și eliberat din custodia poliției din New York, conform declarațiilor avocatului său.

Potrivit poliției, cântărețul a fost observat marți dimineață, în jurul orei 12:37, „conducându-și vehiculul într-o stare de intoxicație” în Sag Harbor, New York. Timberlake conducea un BMW din 2025 când a ignorat un semn de oprire și nu a menținut banda de circulație, conform unei declarații a poliției din Sag Harbor.

Testele de sobrietate și refuzul testului chimic

Un ofițer a inițiat un control rutier, iar Timberlake le-a spus polițiștilor că „a băut un martini și și-a urmat prietenii acasă,” conform documentelor de la tribunal. Ochii lui Timberlake erau „însângerați și sticloși” și se simțea un „miros puternic de băuturi alcoolice” emanând din respirația sa, conform acuzațiilor din documentele de la tribunal.

Un ofițer al Departamentului de Poliție din Sag Harbor a descris că Timberlake „nu putea să își împartă atenția,” adăugând că „avea vorbirea încetinită, era instabil pe picioare și a performat prost la toate testele standardizate de sobrietate.”

Timberlake a refuzat de trei ori testul chimic, prima dată spunând: „Nu, nu fac un test chimic.”

Procesul și eliberarea fără cauțiune

Raportul conține detalii despre testele de sobrietate la care a fost supus Timberlake. A fost arestat și reținut peste noapte pentru a fi pus sub acuzare, conform poliției. De asemenea, a fost amendat pentru trecerea pe lângă semnul de oprire și pentru neținerea benzii, a declarat avocatul său Ed Burke pentru CNN.

Timberlake a fost eliberat fără cauțiune. Următoarea sa apariție în instanță este programată pentru 26 iulie, a informat biroul procurorului districtual din Suffolk pentru CNN. Se așteaptă ca apariția să fie virtuală.

Sag Harbor este un sat situat în Hamptons, pe Long Island de est. Timberlake a părăsit American Hotel din zonă cu puțin timp înainte de a fi arestat, conform unei surse cu cunoștințe despre incident.

Mesajul pentru Ziua Tatălui

Justin Timberlake este în prezent în turneu cu cel mai recent album al său, „Everything I Thought It Was.” Următorul său concert este programat să aibă loc vineri, la United Center din Chicago.

În weekend, Timberlake a scris un tribut pentru cei doi fii ai săi și a împărtășit planurile sale pentru Ziua Tatălui într-o postare pe Instagram.

„Cele două daruri cele mai mari ale mele. În fiecare zi învăț mai multe despre mine doar pentru că voi amândoi m-ați ales să fiu tatăl vostru. Voi fi mereu acolo pentru voi prin vârfurile și văile voastre... să vă ridic și să vă arăt cât de sus puteți duce această viață și să vă ridic când cădeți. Și, desigur, să vă inund cu glume insuportabile de tată de-a lungul drumului. Vă iubesc pe amândoi atât de mult. Vă mulțumesc că mi-ați dat cel mai mare scop,” a scris Timberlake. „Acum... pentru astăzi: să jucăm un joc în care ne relaxăm cu toții și lăsăm pe tata să urmărească runda finală a US Open.”

Viața personală

Timberlake, în vârstă de 43 de ani, este căsătorit cu producătoarea și actrița Jessica Biel. Cuplul s-a căsătorit în 2012 și au doi copii: Silas, de 9 ani, și Phineas, de 3 ani.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel