Justin Timberlake arestat pentru conducere sub influența alcoolului după un pont anonim dintr-un hotel
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Justin Timberlake a fost arestat săptămâna trecută pentru conducere sub influența alcoolului, în urma unui pont anonim din hotelul în care era cazat, conform noilor rapoarte.

Cântărețul hitului „Cry Me A River” a fost arestat marți (17 iunie) la ora 12:17 AM în exclusivistul cartier Sag Harbor din Hamptons, Long Island. Timberlake era cazat la American Hotel din zonă, renumit ca destinație populară pentru celebrități în lunile de vară, scrie The Independent.

Câștigătorul a zece premii Grammy, în vârstă de 43 de ani, a susținut că a consumat doar „un martini”, conform unei plângeri obținute de The New York Post. El a rupt tăcerea la un concert săptămâna trecută după ce arestarea sa a făcut înconjurul lumii, spunând că a fost o „săptămână grea”.

Noile rapoarte sugerează însă că arestarea nu a fost complet întâmplătoare sau de rutină, și că oprirea lui Timberlake de către poliție ar fi fost rezultatul unui pont anonim către autorități din partea unei persoane apropiate lui, în momentul în care acesta ar fi consumat alcool.

„[Ei] au spus că Justin bea mult și au spus polițistului să-l urmărească dacă va conduce”, a declarat un restaurator din Southampton, care nu a dorit să fie identificat, pentru The New York Post.

Acesta nu a specificat cum era legat presupusul apelant de Timberlake.

Omul de afaceri local a spus că crede că starul pop a fost „tratat incorect”, adăugând: „[El a fost] cu siguranță tratat nedrept”.

„Toată lumea trece prin acel semn de stop când nu este nimeni acolo”, a adăugat sursa, spunând că starul era un „regulat al Hamptons” care a frecventat localurile sale „de multe ori” de-a lungul anilor.

„A fost întotdeauna un gentleman”, a spus restauratorul. „Oamenii îl recunosc întotdeauna și îi cer o poză, iar el spune întotdeauna da. Poartă pălăria trasă jos și ochelarii de soare, așa că este greu de recunoscut, dar unii oameni îl recunosc.

„Nu este ca Leonardo [DiCaprio]. Leo nu vrea să fie recunoscut și chiar va înjura. Nu face poze, mai ales dacă este cu un grup de modele.”

Sursa a mai pus la îndoială afirmația că ofițerul Michael Arkinson nu știa cine era Timberlake când l-a arestat, deoarece era prea tânăr.

„Dacă locuiești în America, știi cine este Justin Timberlake”, a spus sursa. „Polițistul și-a făcut treaba, dar cu siguranță știa cine era Justin.”

Cu toate acestea, The Post raportează că un alt om de afaceri local, Mark Zucchero, în vârstă de 54 de ani, care deține Flying Point Surf and Sport, a spus că ofițerul era cunoscut local ca un polițist „diligent”.

„[Polițistul] nu este cu siguranță un tip rău. Este diligent, își face treaba bine. Pur și simplu nu știa cine era Justin Timberlake! Asta e tot, destul de simplu.”

The Independent a contactat Departamentul de Poliție din Sag Harbor și reprezentanții lui Justin Timberlake pentru comentarii.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel