Justin Timberlake se întoarce pe Instagram după arestarea pentru conducere sub influența alcoolului
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
La o săptămână după ce a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului, cântărețul și actorul Justin Timberlake, în vârstă de 43 de ani, a făcut prima postare pe Instagram. Deși a fost tăcut pe rețelele sociale de la arestarea sa, Timberlake a revenit marți, 25 iunie, pentru a-și promova turneul mondial în desfășurare, "The Forget Tomorrow World Tour".

Într-un reel postat pe Instagram, Timberlake poate fi văzut în interiorul arenei Madison Square Garden din New York City – casa echipei New York Knicks – unde urmează să concerteze miercuri, 26 iunie. Prezentându-și produsele promoționale ale turneului, un tricou albastru cu text portocaliu – culorile Knicks – el spune: „Acest lucru este atât de important acum. Hai să mergem”, scrie The Independent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Admiterea dificultăților legale

Mai devreme în această săptămână, Timberlake a fost în Chicago pentru turneul său mondial – prima sa apariție de la arestare. În timpul concertului, el a aludat la problemele sale legale, mărturisind mulțimii că a fost „o săptămână grea”.

„Am trecut împreună prin suișuri și coborâșuri,” a spus el. „A fost o săptămână dificilă, dar voi sunteți aici și eu sunt aici, și nimic nu poate schimba acest moment acum.”

Detalii ale arestării

Marți, 18 iunie, Timberlake a fost arestat la ora 12:17 dimineața în enclava bogată Sag Harbor din Long Island, pentru conducere sub influența alcoolului. Artistul, câștigător a 10 premii Grammy, a susținut că a băut doar „un martini,” conform unei plângeri văzute de The New York Post.

Poliția a relatat că Timberlake era la o petrecere la American Hotel și a trecut printr-un semn de stop când a plecat. Polițiștii au început să-l urmărească și l-au oprit după ce a început să facă slalom. Cântărețul le-a spus polițiștilor că își urma prietenii acasă.

Rezultatele testelor de sobrietate și consecințele

Timberlake „a avut rezultate slabe la toate testele standardizate de sobrietate” și a refuzat în mod repetat să efectueze testul cu etilotestul, conform plângerii. Polițiștii au observat că Timberlake avea ochii sticloși și emana miros de alcool. „Era incapabil să își împartă atenția, avea vorbirea încetinită și era șovăitor,” a spus plângerea.

Fotografia sa de la arestare, lansată la câteva ore după, l-a arătat pe Timberlake cu ochii înroșiți în fața camerei, imediat după arestare.

Ulterior, în aceeași zi, a apărut într-o curte din Long Island, unde a fost eliberat fără cauțiune. Este așteptat să se întoarcă în instanță pe 26 iulie.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel