Kanye West a făcut un anunț șocant! Artistul vrea să se lase de muzică
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Ye - artistul cunoscut anterior sub numele de Kanye West - pare să fi renunțat la cariera muzicală într-un mesaj text către un prieten.

Rich The Kid a distribuit marți, 9 iulie, un presupus mesaj text de la West, care îl arată pe Ye explicând cum se retrage din cariera sa muzicală.

"Mă retrag din muzica profesională. Nu sunt sigur ce altceva să fac", a scris Ye în mesaj.

Rich The Kid i-a răspuns încercând să îl convingă de contrariu: "Să te retragi? De ce? Cum? Publicul are nevoie de muzica pe care tu și Ty și noi am făcut cea mai mare amprentă în cultură până la această dată în 2024.

"Drop Ye despre mine & V2 și vom face totul din nou, copiii au nevoie de tine mare fashion-brother poate ceva timp să se relaxeze, dar pensionarea nu este."

Rapperul New Freezer a șters de pe Instagram Story schimbul de mesaje text cu presupusa retragere a lui Ye la aproximativ o jumătate de oră după ce l-a postat inițial.

Fanii au rămas uimiți de ideea că West ar fi terminat cu muzica.

Cu toate acestea, unii au fost mai cinici, sugerând că schimbul ar putea fi o manevră de marketing care să conducă la următorul său album sau proiect.

Rich The Kid a anunțat apoi că albumul său Life's A Gamble va fi lansat pe 19 iulie și că West va fi prezent pe două piese.

West a înregistrat 157 de intrări în Hot 100 în cariera sa decorată care se întinde pe două decenii.

Cine este Kanye West

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977 în Atlanta, Georgia, și crescut în Chicago, Illinois, este un rapper, cântăreț, compozitor, producător muzical și designer de modă american. Este una dintre cele mai influente și controversate figuri din muzica contemporană și cultura populară. Iată câteva puncte cheie despre viața și cariera sa:

Viața și educația timpurie

Nume complet: Kanye Omari West

Educație: A urmat cursurile la Chicago State University, dar a renunțat pentru a se concentra pe cariera sa muzicală.

Cariera Muzicală

Debut: A debutat ca producător pentru Roc-A-Fella Records, lucrând cu artiști precum Jay-Z, Ludacris și Alicia Keys.Albumul de debut: "The College Dropout" (2004), un succes comercial și critic care l-a propulsat în prim-planul industriei muzicale.

Albume notabile: "Late Registration" (2005)"Graduation" (2007)"808s & Heartbreak" (2008)"My Beautiful Dark Twisted Fantasy" (2010)"Yeezus" (2013)"The Life of Pablo" (2016)"Ye" (2018)"Jesus Is King" (2019)"Donda" (2021)

Modă și Antreprenoriat

Yeezy: Kanye a lansat linia de pantofi Yeezy în colaborare cu Adidas, care a devenit extrem de populară și profitabilă.Proiecte de modă: A prezentat colecții la Săptămâna Modei de la Paris și a colaborat cu diverse branduri de lux.

Controverse și Influență Publică

Declarații și comportament public: Kanye a fost adesea în centrul atenției pentru declarațiile sale controversate și comportamentul imprevizibil, inclusiv întreruperea discursului lui Taylor Swift la MTV Video Music Awards din 2009.

Politică: A anunțat candidatura pentru președinția SUA în 2020, deși nu a avut succes.Viața PersonalăFamilie: A fost căsătorit cu starleta de reality show Kim Kardashian din 2014 până în 2021, și au împreună patru copii.

Lupte personale: Kanye a fost deschis cu privire la luptele sale cu sănătatea mintală, inclusiv cu tulburarea bipolară.

Kanye West continuă să fie o figură influentă și polarizantă în muzică și modă, lăsând o amprentă puternică asupra culturii populare.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel