Kanye West susține că Adidas îl dă în judecată pentru 20 de milioane de dolari
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Kanye West a afirmat că a fost dat în judecată de Adidas și că aceștia vând versiuni "false" ale liniei sale de încălțăminte.

Rapperul a fost sponsorizat anterior de Adidas, dar parteneriatul lor s-a încheiat în 2022, după ce Kanye a făcut comentarii antisemite pe Twitter, acum X.

Acum, el susține că gigantul de îmbrăcăminte sportivă îl dă în judecată, precum și că vinde versiuni neaprobate ale liniei de încălțăminte YZY la care au lucrat împreună.

"Lăsați-mă să vă explic foarte clar ce se întâmplă cu Adidas", a spus el într-un videoclip pe Instagram. "Nu numai că scot pe piață variante de culori false care nu sunt aprobate, dar mă dau în judecată pentru 250 de milioane de dolari (15,76 milioane de lire sterline)."

El a continuat: "De asemenea, nu mă plătesc pentru acești pantofi pe care îi scot pe piață și care au numele meu pe ei. Se folosesc de clauze contractuale și de 50 de ani de experiență în afaceri pentru a viola un artist, unul dintre artiștii voștri favoriți, chiar în fața voastră, în plină zi."

Într-o postare separată pe Instagram, artistul de la Vultures a arătat o captură de ecran cu pantofii despre care vorbește și care apar pe site-ul Adidas.

"Oricine care îl iubește pe Ye nu ar cumpăra acești Yeezys falși, nu am făcut niciodată aceste modele de culori, nu sunt plătit de pe urma lor și adidas mă dă în judecată", a scris el.

"În ceea ce privește sistemul, ce veți face acum? Să-mi distrugeți din nou albumul, să-mi înghețați din nou conturile, să amenințați oamenii să nu mai lucreze cu mine, din nou, toate noile 350-uri neaprobate sunt false", a continuat Kanye West

Articole similare

Fațada principală a vechii Burse din Copenhaga s-a prăbușit

S-a prăbușit fațada principală a vechii Burse din...


Top citite
Foto: Freepik

Elicopterul trimis de NASA pe planeta Marte a transmis ultimul său mesaj spre Terra

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

De ce a fugit prinţesa moştenitoare a tronului olandez în Spania: "Consecinţe enorme asupra vieţii sale". Și Mark Rutte a fost vizat

FOTO: captura video Instagram @Celine Dion

Documentarul despre Celine Dion va fi lansat în iunie

Fotografie de la Sarah Chai/ Pexels

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

The Beatles

Filmul documentar "Let it Be" al trupei The Beatles a fost restaurat și se îndreaptă spre Disney+

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel