Kate Middleton își cere scuze pentru absența de la un eveniment important
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Într-o scrisoare distribuită de Garda Irlandeză sâmbătă, Kate Middleton și-a exprimat regretul pentru incapacitatea de a participa la un eveniment anual pre-Trooping the Colour, dar a spus că speră să se alăture din nou în viitorul apropiat. Scrisoarea vine după vestea că Prințesa Kate, colonel onorific al regimentului de armată, nu va participa la Colonel’s Review de astăzi, deoarece se recuperează după tratamentele pentru cancer.

Acesta este al doilea eveniment notabil al Gărzii Irlandeze pe care Middleton îl ratează din cauza bolii sale, după absența sa de la parada de Ziua Sfântului Patrick din martie. Înainte de evenimentul din 2024, ea participase în mod constant, chiar înainte de a fi numită în rolul onorific, începând din 2012. (Ea a lipsit doar o singură dată la parada de Sf. Patrick, în 2016), scrie Vanity Fair.

Kate Middleton a evitat evenimentele publice de la operația sa din ianuarie, care ulterior a fost dezvăluită a fi legată de un diagnostic de cancer nespecificat. Rapoartele de știri de la începutul acestui an sugerau că ea va reveni la îndatoririle publice în timp pentru evenimentele din jurul paradei anuale Trooping the Colour din 15 iunie, un eveniment militar anual organizat în onoarea zilei de naștere a monarhului actual.

Înlocuitor pentru ceremonia de repetiție

Luna trecută, a fost anunțat că fostul comandant militar, generalul locotenent Sir James Bucknall, va prelua rolul său în ceremonia de repetiție din acest weekend. (Da, ziua de naștere a regelui Charles III este abia în noiembrie, dar, după cum s-a notat la primul său Trooping the Colour din 2023, evenimentul are loc primăvara pentru a profita de vremea mai favorabilă).

Într-o scrisoare distribuită pe rețelele sociale de Garda Irlandeză, Middleton a scris: „Am vrut să scriu și să vă anunț cât de mândră sunt de întregul regiment înainte de revizuirea colonelului și Trooping the Colour. Apreciez faptul că toți cei care participă la paradă anul acesta s-au antrenat luni de zile și au dedicat multe ore pentru a se asigura că uniformele și exercițiile lor sunt impecabile.”

O absență regretată

„Faptul că sunt colonelul vostru rămâne o mare onoare, și îmi pare foarte rău că nu pot primi salutul la revizuirea colonelului din acest an,” a continuat Middleton. „Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment, cu toate acestea sper că voi putea să vă reprezint din nou foarte curând.”

„Vă rog să transmiteți cele mai bune urări și mult noroc tuturor celor implicați.”

Deși scrisoarea lui Middleton își cere scuze doar pentru absența de la revizuirea de sâmbătă, este puțin probabil ca ea să participe la evenimentul principal de weekendul viitor. Surse care au vorbit cu Vanity Fair au confirmat că regele Charles va participa, călătorind într-o caleașcă de stat Landau, în timp ce soțul lui Middleton, Prințul William, este, de asemenea, așteptat să participe.

Speculații privind o posibilă apariție

Există unele speculații că Middleton ar putea apărea pentru scurt timp de pe balconul Palatului Buckingham, dar deși starea ei de sănătate este în curs de îmbunătățire, ea nu este încă pregătită să revină în atenția publicului. „Nu există un termen limită și cu siguranță nu este nicio grabă,” a declarat o sursă bine informată pentru Vanity Fair în mai. „Va fi atunci când Catherine se va simți pregătită și când va primi unda verde de la echipa sa medicală. Dar va reveni 100% la muncă, asta este sigur.”

Prințesa Kate Middleton a demonstrat din nou devotamentul său față de Garda Irlandeză și își exprimă dorința de a se întoarce cât mai curând posibil, în ciuda provocărilor personale pe care le întâmpină. Toată lumea îi urează o recuperare rapidă și așteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou în acțiune.

Articole similare

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel